Iwona w kapeluszu - opinia (1) Moja ulubiona restauracja w Gdańsku - rewelacyjne jedzenie. Nigdzie indziej... Iwona w kapeluszu GORĄCO POLECAM!!! (1) Byłem tam kilku krotnie i za każdym razem odkrywałem tą restałracje na nowo... lsmigiel Najlepsze jedzenie w Trojmiescie (1) Do Kresowej trafilismy juz przed laty, do pierwszego lokalu otwartego przez... Sylwia z rodzina
Wspaniale - tak trzymać ! (1) Z wielką przyjemnością odwiedziliśmy tę restaurację. Potrawy przepyszne,... Grażyna Nr 1 w Trójmieście (1) Najwspanialsza restauracja w jakiej byłem! Jedzenie wyśmienite! Polecam dania... Leszek&Karolina sławek - opinia (1) do dzis pamiętam smak zupki,którą jadłem 2.lutego b.r. sławek grzegorz - opinia (1) p.Tatiana jest rewelacyjna,bez niej knajpa była by bez klimatu iuroku. grzegorz Opinia (1) Świetna kuchnia w przyjemnej atmosferze! WARTO skorzystać!!! Jarek Po raz kolejny miałem przyjemność odwiedzić Kresową. (1) Tym razem wizyta miała charakter spotkania biznesowego, na które zaproszone... Krzysztof Dziękujemy za pyszne popołudnie! (1) O walorach smakowych można by długo opowiadać...nie ma potrawy która nie... Monika i Paweł Jestem zaskoczony (1) Byłem wczoraj gosciem tej restauracji. Rewelacyjne jedzenie i cicha... Jacek S Kresowa przyjemnosc na starym miescie (1) Koniecznie zamowcie kwas chlebowy, a potem oddajcie sie w rece przemilej... D Ania J. - opinia (1) Przepiękna jodła kaukaska przy wejściu, sympatyczna pełna wdzięku pani... Ania J. wielkie rozczarowanie (1) Niestety więcej już nie odwiedzę tego lokalu... fatalna, nie przeszkolona... coco Kresowa wyśmienite dania i miła obsługa (1) Restaurację Kresową wybrałam ze względu na menu i atmosferę panującą w tym... Nela G. oczywiście że wracać (1) Droga Pani Tatiano, proszę się nie przejmować jedną opinią. Restauracja z... Ola zastanowię się, czy tam wracać (2) zostałam tam zaproszona w 2 rocznicę ślubu, ale przeżyłam rozczarowanie... Aneta Pierwsza wizyta (1) Byłem dziś z rodzinką. Wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. Obsługa wie co... M Mniam (1) Przepyszne jedzenie, miła, potrafiąca doradzić obsługa, jedynie wystrój nie w... Anka Edyta - opinia (1) To wspaniałe miejsce dla miłośników dobrego jedzenia! Bardzo dobra obsługa,... Edyta