Ocena restauracji jako rewelacyjnej jest w pełni uzasadniona (1) W pierwszej kolejności wielkie wrażenie robi wystrój restauracji, gustowne... Arek spójna calość (1) Wystrój odpowiedni dla rodzaju podawanych potraw. Obsługa miła. Ceny - jak na... Marta M. pyszności! :) (1) Polecam zupę szczawiową - najlepsza na świecie. Restauracja z wyjatkowa... ilonaw.
Ukłony w strone właścicieli:-)) (1) Fantastyczne jedzenie, wspaniali Właściciele. Pozdrowienia dla Pani Tatiany i... Anna Dobry los czy dobry nos! (1) Do restauracji KRESOWA trwfiłam z przyjaciółmi przez przypadek.Ale los, a... Elżbieta Michalska Kuchnia z dusza (1) Niezwykle miejsce, wspaniala atmosfera, goscinnosc i kuchnia , ktora... Ewa Dziubanii-Pniewska Das beste Lokal in Gdansk (1) Das beste Lokal, das wir bei unserem 3wöchigen Aufenthalt in Danzig gefunden... Dinah Strzał w dziesiatkę (1) Gratuluję Pani Tatianie, że przeniosła się do Gdańska. Restauracja z... Marek ODŚWIEŻACZ (2) Jedzenie bardzo smaczne, miła obsługa, ceny odpowiednie w stosunku do... Magda NAJLEPSZA RESTAURACJA NA ŚWIECIE (1) Do Restauracji Kresowa trafiłam blisko dwa lata temu nieświadoma odnalezienia... Katarzyna Zabielska Smak kresów (1) Przyzwyczajona do wielkomiejskiej masówki gastronomicznej i mdłej kuchni,... Julia Fajnie, Fajnie no ale... (1) Jedzie bardzo dobre, aczkolwiek moja babcia robi lepsze pierogi :) Malo... Pawel Zawsze pysznie (1) Byłam dzisiaj w Kresowej z malym dzieckiem. Jest krzeselko dla maluchów- to... Hania od Kapelusza Coś dla zmysłów!! (1) Przeżyłam niezapomnianą przygodę w KRESOWEJ. Razem z rodziną postanowilismy... Anna Dranicka Madejska cudo (1) Prawdziwe jedzenie tworzone z pasja i miłoscia :)Rozpływa sie w ustach :)... Lul Byłam i jadłam (1) Dwa tygodnie po powrocie z wycieczki na Litwę zapragnęłam jeszcze raz... anila OPINIA (1) REWELACJA ,FASCYNACI .INACZEJ NIE MOżNA TEGO NAZWAć CO ROBIą . PODCHODZą DO... CZET jeżeli mówiąc restauracja myślisz SFINX to tutaj MUSISZ zobaczyć jak smakuje prawdziwe jedzenie! (1) coż... o Kresowej słyszeliśmy wiele, nadszedł czas zasmakować... znane jest... janek pierogi najleprze na swiecie (1) jezdze tam na pierogi i kolduny maxymalnie dobre polecam wysor Wieeeelkie brawa dla właścicieli!!!! (1) Pani Tatiano. Byłem, spróbowałem, wyszedłem z niezapomnianymi wrażeniami!... Gość w pomarańczowej koszulce