rozczarowanie (2) Niestety opuszczaliśmy Państwa lokal trochę smutni. Najpierw zamówienie... Piotr Cackowski Kasia C. - opinia (1) Moja pierwsza wizyta w "Kresowej" niestety mnie nie oczarowała. Nie mieliśmy... Kasia C. BARDZO POLECAM!!! (1) Przesympatyczna właścicielka, umiejąca każdemu doradzić idealną potrawę,... Weronika
Na jednej wizycie się nie skończy (1) W restauracji byłem z całą rodziną (żona i 2 dzieci - wiek 6 i 1).... Jacek Anna i Oleg - opinia (2) Chociaż sama uważam się za dobrą kucharkę, mój mąż do tej pory kwiczy z... Anna i Oleg Drugiej takiej nie ma na świecie (1) Najwspanialsza restauracja w jakiej miałem przyjemność być, a było ich... Arek Przereklamowana (2) W drugim dniu Swiąt Wielkanocnych byłam tam z całą rodziną.Zupy dobre,2-ige... konsumentka To miejsce ma nie tylko Duszę, ale i Czar !!! (1) Polecona przed gdańszczankę restauracja, okazała się jeszcze lepsza niż się... Tilianara Polecam (1) W sobotę spedziliśmy z rodziną przemiłe popołudnie w tej restauracji.Każde... AN Super (1) Impreza imieninowa Krystyny na 15 osób. Wspaniałe jedzenie (!!!) i bardzo... Iwona Przepyszne jedzenie, miła atmosfera (1) Postanowiliśmy uczcić kulinarnie Dzień Kobiet - wybór padł na Kresową o... Grzegorz Miejsce,do którego chce się wracać. (1) Niepowtarzalny klimat i wystrój.Smaczne i świeże potrawy. Profesjonalna i... Bożena Jak w domu! (1) Mieliśmy zjeść pizzę na Starówce, ale z tym wybór trudny i raptem nas... Bożena i Bogusław Berowscy Tam gdzie warto wracać. (1) Dawno nie jadłem tak dobrego jedzenia. Wszystko świeże, pachnące i gorące.... DARON Niepowtarzalna, ciepła, rodzinna, ze smakowitym jedzonkiem (1) Już kilka razy mieliśmy z moją narzeczoną przyjemność skorzystać z przysmaków... Wojtek i Agnieszka Wielbicielka dobrego jedzenia - opinia (1) Fantastyczne jedzenie. Zwracam uwage na carpaccio -mimo, że wolę podawane na... Wielbicielka dobrego jedzenia Restauracja godna polecenia (1) W tym roku urządziliśmy w restauracji Kresowej imprezę firmową i pani Tatiana... Firma IT rewelacja (1) fantastyczna obsluga, pani Tatiana to czarująca, ciepła osoba, jedzonko po... gosik Ach! (1) Już w pełni rozumiem zachwyt Panią Tatianą i Jej cudowną restauracją.... Martyna Katarina - opinia (1) Obsługa klienta w tym lokalu jest bardzo miła. Dziewczyny które tam pracują... Katarina