Magiczne miejsce... (1) Zacznę od tego,że powitała nas elegancko ubrana,uśmiechnięta kobieta,czułam... Zauroczona Przyjecie urodzinowe mojej babci (1) Bylam bardzo mile zaskoczona wizyta w restauracji Kresowej. Na przywitanie... Sylwia Ty razem (1) Tym razem jesteśmy bardzo zadowoleni, obsługa jak wyżej, kierownictwo... wilnianin
Gorąco polecam!!! Najlepsza polędwica wołowa w trójmieście!!! (1) Już wcześniej słyszałem niezwykle przychylne opinie dotyczące Restauracji... Dawid Jeśli niebo w gębie, to znaczy, że jesteście w Kresowej w Gdańsku (2) Byłem wczoraj w tym czarownym miejscu i, no i uleglem jego urokom. Na wstępie... MniamMniam było rewelacyjnie (1) Po wejściu do restauracji zaskoczyło nas ciepłe podejście Gospodyni lokalu -... KB To bylo mile retro . (1) Zarowno z*ona jak i ja lubimy Gdansk. Ostatnimi laty bywamy w Gdansku po... Waldemar Richard Nowakowski / N Nic Szczególnego....... (1) Postanowiłem odwiedzić ową restauracje po przeczytaniu tych wspaniałych... Piotr Sosnowski Rewelacja!! Polecam z czystm sumieniem!!! (2) W Restauracji byłam już kilkakrotnie i za każdym razem byłam mile... Anna Lekkie rozczarowanie... (1) Słysząc tak wiele pozytywnych opinii o restauracji "Kresowa",postanowiłam... Wanda Brzezińska Na plus w 100% (1) Wczoraj miałem przyjemność wraz z kolegami spędzić wieczór w tej Restauracji.... Michał Maigiczne miejsce (1) Miejsce magiczne,absolutnie wyrozniajace sie na trojmiejskim szlaki... Monika Polecam (1) To była moja kolejna wizyta w restauracji i jak zawsze jedzenie i lokal... Bartek Po ostatniej wizycie mieszane uczucia...niestety. (1) Wraz z moją rodziną jesteśmy częstymi bywalcami wspaniałej... Jarosław wspaniałości....)))))) (1) Restauracja Kresowa.... cóż można powiedzieć więcej.... trzeba koniecznie się... Błażej Jak zwykle super (1) To była nasz druga wizyta u Pani Tatiany, pierwszy raz byliśmy jeszcze w... beertosh Nr 1 pod każdym względem (1) Jedzenie znakomite, ludzie wspaniali - czego chcieć więcej? Polecamy pod... Stali Klienci Mogło być lepiej... (1) Jestem ze Śląska i będąc na Jarmarku Dominikańskim postanowiłam sprawdzić... Kasia Bardzo polecam (1) Bardzo polecam tą restaurację, obsługa, jedzenie oraz klimat przeszły moje... Wojciech Ampuła Pod każdym względem na 6!! (2) Pani Tatiano, już od kilku lat regularnie odwiedzamy Pani restaurację... Ania