5 pań z Olsztyna (1) Zostałyśmy przyjęte z należytą elegancją. Oferta dań szeroka. Kazda z nas... Barbara Miejsce naprawde godne polecenia! (1) Polecam każdemu! Unikatowy klimat i nastrój, doskonała, przemiła obsługa.... Foxx Wyśmienita magia smaków (1) Byłam mile zaskoczona obsługą zarówno osób pomagających jak i właścicielki... Agnieszka
Polecam (1) Jedzenie bardzo smaczne i sycące. Polecam półmisek różnych pierogów i zakwas... alutek Monika - opinia (1) Wspaniała obsługa, przepyszne jedzenie, niezapomniany klimat. Monika Ach, cóż to było za przyjęcie ślubne !!! :-) (1) W dniu 27 września 2008 roku miał miejsce nasz ślub. Po uroczystości zaślubin... Aleksandra i Karol Gorąco polecam! (1) Byłem tu po raz pierwszy ale na pewno nie ostatni. Miła obsługa, jedzenie... Łukasz Restauracja, ktora TRZEBA odwiedzic w Gdansku (1) Nigdy wczesniej nie bylem w tej restauracji i bylem bardzo mile zaskoczony... Janusz Kowalski "Niebo w gębie" (1) Gorąco polecamy. Jedzenie jest pyszne, a że ktoś ma wielki żołądek i nie zna... Gdynia / Vancouver Miłe przeżycie (1) Przeszło rok temu poznałem restaurację "Kresowa" na ul. Ogarnej. Jestem pod... Witold Gorąco polecam - było przepysznie! (1) Przemiła atmosfera, smaczne jedzenie, bardzo dobra obsługa - czego chcieć... Gość Doskonałe potrawy, najwyższe uznanie dla Szefowej kuchni (1) Zwyczajowo z przyjaciółmi zamówiliśmy różne dania i podjadaliśmy sobie z... monika Maria Bonikowska - opinia (1) W Trójmieście mieszkam od kilku miesięcy i ze wszystkich restaurecji... Maria Bonikowska Zdecydowanie Polecam!!! (1) Mialem przyjemnosc odwidzic ta restauracje i zdecydowanie ja polecam osobom,... K M Gorski - opinia (1) Restaracja swietna.Jedzenie wspaniale i wyszukane W zadnej innej nie... M Gorski Drogo i Strasznie mało!!!! (2) Chciałbym wyrazić swoją opinię.Zgadzam się z poprzednią opinią.Porcje w tej... Sebastian witam (2) Do restauracji Kresowej bylismy zaproszni przez przyjaciol,nie chcialam wiec... Lilian zybi - opinia (2) Niestety nie jestem w pełni zadowolony po odwiedzeniu "Kresowej".. Co prawda... zybi Wspaniały zakątek rozkoszy (1) Byliśmy z mężem. Wparowalismy tam przypadkiem wyglądaliśmy jak mokre kury, bo... Agnieszka Ocena (1) Co tu duzo mowic - ten lokal, to pozycja "Musisz tam byc" jesli ktos przebywa... Marek