pierwsza wizyta, ale nie ostatnia (1) Byłam z rodziną na obiedzie. Była to nasza pierwsza wizyta i chyba nie... małgorzata Mile zaskoczony (1) Wspaniały klimat, pyszne potrawy, miła i piękna obsługa :-) polecam jak... Kacper / Planetshop.pl Gorąco polecam! (1) Jeśli cenisz sobie elegancki wystrój, wspaniały klimat oraz wyśmienite... Michał 5xMEDIA
POLECAM!!!!!!!!!!!!! (1) Jestem mile zaskoczona ! Fantastyczne miejsce, obsługa i oczywiście jedzenie.... Kamila, Andrzej i Bruno :) Jedno z moich ulubionych miejsc w Trójmieście! (1) Restauracja Kresowa zapisała się bardzo szybko na mojej mapie miejsc godnych... Sylwia ODRADZAM (3) Chodząc po gdańskiej starówce naszą uwagę przyciagnela reklama restauracji... Zniesmaczony Gorąco polecamy!!! (1) Wyjątkowość, oryginalność, piękno i kultura obsługi tego miejsca broni się... P&P Zdecydowanie polecamy. (1) Obsługa w osobie p. Tatiany bardzo miła, kompetentna, choć młode kelnerki... K&P Gorąco polecamy! (1) To już ponad miesiąc minął od naszego ślubu i cudownego obiadu weselnego w... Agata i Zbyszek Serdecznie polecam (1) Restauracja Kresowa jest przesympatycznym miejscem. Jedzenie przepyszne.... Agata Rewelacja (3) Restauracja rewelacja. W życiu nie jadłam tak dobrego barszczu z uszkami.... Barbara Restauracja dla wielbilcieli czegoś spcejalnego (1) Ze zdziwieniem przeczytałam, że komuś nie odpowiadały frytki oraz długi czas... Zając Jak zwykle było pysznie (1) Nie ma co się rozpisywac za dużo, jeżeli ktoś jeszcze nie był gorąco polecam.... zadowolony smakosz Po prostu rewelacja!!!!! (2) Byłem wczoraj z żoną i znajomym małżeństwem. O samym jedzeniu nie będę się za... zadowolony klient Polecam :) (1) Już po raz trzeci gościłam w Kresowej razem z moim chłopakiem :) Myślę, że... Paulina i Andrzej brawo! (1) jak zawsze Kresowa ugościła nas serdecznie, jedzenie pyszne,mix pierogów... Waldemar Bardzo dobra restauracja z niepowtarzalnym klimatem. (1) Bardzo miła osługa, która jednocześnie nie boi się wyrazić swojej opinii (co... fatmike Urodzinowy obiad rodzinny (1) Piękne i roztkliwiające wrażenia przy śpiewie na żywo, smaczne dania z... Arek Marszałkowski Piotr i Iza - opinia (1) Z początku jak weszliśmy wyglądało niepozornie... Usiedliśmy u góry na samym... Piotr i Iza Pysznie,cudnie,magicznie,wspaniale,a co najważniejsze-wyjątkowo!!! (1) Restaurację odwiedziłam po raz pierwszy w wakacje i od samego wejścia byłam... Marta