Smacznie i miło (1) Jedzenie było smaczne i wcale nie trzeba było hiper- długo czekać.... Krystyna Rewelacja (1) Zorganizowaliśmy rodzine spotkanie pt "chrzciny naszego syna". Była to nasza... Andrzej Smaczne i sympatycznie (1) Witam. Jedzenie było super. Serdecznie dziękuję. Niestety klimat psuje knajpa... Tadeusz
Zdecydowanie najlepszy lokal (1) Na dzień dobry wita nas Pani Tatiana i poczuliśmy się jak w domu. Jedzenie... Bogdan Jakubowski stara ryba, frytki smażone na starym oleju - tylko obsługa miła:( (2) Zamówiliśmy smażonego dorsza, ja z pieczonymi ziemniakami, mąż ze smażonymi... Lucyna bardzo polecam (4) Organizowałam ostatnio swoje imieniny na 10 osób. Jedzenie było pyszne, a... Sylwia Bykowska ambiwalentne ;~/ (1) a powodem takiego właśnie nastawienia jest obsługa w restauracji! Zapowiadało... ksenia Jak u mamy !!! (1) Smacznie,ciepło,nastrojowo,gościnnie, jednym słowem BOMBOWO!!! Nagrayk smacznie (1) Polecam solanke i wołowinę makłowicza. wybitnie. starają się. niestety kawa... rk Prawdziwe kresowe jedzenie (4) Pochodząc z rodziny o korzeniach kresowych chlubię sie tym, że potrafię... Kamil Przepyszne (1) Przepyszne jedzenie, wszystkim polecam !!!!!!!!! Anna K. Cudownie (1) Pyszne jedzenie i niesamowity klimat tego miejsca sprawiają, ze zawsze chce... Mitchi bez rewelacji (4) Stanowczo przereklamowana. Restaurację odwiedzałam kilkakrotnie, w dłuższych... bez rewelacji warto, aczkolwiek ... (1) Jesli chodzi o udany wieczór w tej restauracji, to w momencie, gdy Pani... Radosław Jedna z niewielu recenzji nie przysłanych przez właściciela... (3) Do lokalu tego trafiłem w połowie grudnia ubiegłego roku. Oprowadzałem... Jerzy Klein Zdecydowanie nie polecam (5) Nie bylo duzo potraw , trzy tygodnie problemow z zoladkiem po zjedzeniu miesa... Wiktoria Polecam wszystkim - wspaniałe jedzenie (1) Planowałem wybranie się do Kresowej od długiego czasu, aż wreszcie się udało.... Piotr Świetne jedzenie, miła atmosfera (1) Po raz kolejny wybrałam się z rodziną na obiad do ulubionej "Kresowej".... Bożena przesympatycznie (1) Wpadamy z mężem często na kawę "po sułtańsku" . Jest przepyszna. Pijałam ją... Janina P. Obsługa... (1) Kilkakrotnie wybawałam w restauracji "Kresowa" . Za każdym razem zachwyca... Daria Mikołajczak