polecam (1) Bardzo mi się spodobało! Wraz z mężem byłam w restauracji w niedzielę. Było... Klaudia Pierwszy i ostatni raz (1) Co do samych potraw to trudno się przyczepić, nie powalają smakiem ale no co... Aoi Znakomicie ! (1) Jedzenie jest bardzo przepyszne ,obsluga bardzo mila,bylismy w Gdansku 4 dni... Rafał Załuska
Niebanalne miejsce (2) Byliśmy z mężem na weekend w Gdańsku i na szczęście trafiliśmy do tego , jak... Anna i Marcin Dramińscy Zawiedziona (1) Otrzymałam ulotkę od przemiłej Pani na Długie. Restauracja przywitała nas... WWS PYSZNE domowe jedzenie, kresowo-wschodni klimat. (7) Potrawy z różnych regionów wschodnich : kresowa lwowska, rosyjska, kaukazka.... Dimitri Niepowtarzalna! (1) Restaurację Pani Tatiany znamy od lat (kiedy jeszcze mieściła się w Borowie).... Żaneta Lubię, ale... (1) Wszystko jest doskonałe, kuchnia wyśmienita, obsługa bez zarzutu, ale...... Patrycja Może trzeba po prostu lubić taki klimat - ja mówię pas (1) Opinie zachęciły mnie, żeby spędzić w "Kresowej" wieczór, niestety nie... MG Opinia byłej klientki :( (2) Niestety byłam w tej restauracji po raz ostatni :( . Do tej pory wpadaliśmy... Monika Serdeczne dzieki p.Tatiano i p.Marku (1) Mieszkamy na stale w Australii, bywamy czesto w polsce, ale od 30 lat... Alina ktoś z zewnątrz (1) zostałem wyłowiony z ulicy do tej restauracji...jedzenie może jest ok...ale... leżajsk Dorota - opinia (1) Wieczór w restauracji pani Tatiany to wyjątkowa uczta dla podniebienia i... Dorota Excelent ! (1) Świeże, żywe bukiety kwiatów, prawdziwa, żywa muzyka, znakomita jakość i smak... Janusz Krzystek Długa droga... (1) Postanowiliśmy zajść do Kresowej na obiad. Rozmawialiśmy o tej wizycie już od... Monika KOMUNIA (1) PRZYJĘCIE KOMUNIJNE MOJEJ CÓRKI BYŁO ABSOLUTNIE WYJĄTKOWE - MENU, WYSTRÓJ,... Urszula Świetne, świeże potrawy i wspaniała obsługa! (1) Niesamowite pierogi, pyszne kopytka, duże porcje i jedzenie przyrządzane tuż... Karolina Klient - opinia (1) Wyjątkowego klimatu Kresowej nie trzeba polecać...'obroni się sam' po... Klient Jubileusz 100. urodzin Pani Jadwigi- pacjentki Hospicjum im. Ks. E. Dutkiewicza SAC w Gdańsku (1) Restauracja Kresowa prowadzona przez Państwa Otwinowskich wsparła Hospicjum... Hospicjum im. Ks. E. Dutkiewicza Magda Szumera - opinia (1) W ten deszczowy i chłodny dzień spotkałam się w "Kresowej" z rodziną.... Magda Szumera