jestem zadowolona (1) obsługa super ,dania smaczne ceny różnią się od cen w McDonald ale jeśli ktoś... ela na pewno nie wrócę! (6) Ceny z kosmosu, poplamiony obrus i sztućce położone prosto na ten brudny... majorka Jerzy - opinia (1) obsługa chociaż niedoskonała to sympatyczna, menu przeciętne jeśli chodzi o... Jerzy
Smacznie i klimatycznie, Polecam! (1) Jak najbardziej polecam, zamówiłam pyszną jagnięcinę w wiśniowym sosie,... Magdalena Wielkie rozczarowanie. (1) Wczesne niedzielne popołudnie, podczas wycieczki rowerowej .Usadowiliśmy się... Stefka Kowalska nigdy więcej!!!! (1) Zachwycenie jakością potraw i sympatyczną atmosferą jaka zastaliśmy w zeszłym... Beata Zawiedzeni (1) Jesteśmy zawiedzeni jedzeniem, potrawa była niesmaczna , niczym nie... B niemile powroty (2) Witam, Chciałabym się podzielić opinią na temat restauracji. Pierwszy raz... Marta Chamska postawa właścicielki. (17) Niestety byłam w tej restauracji po raz ostatni :( . Do tej pory wpadaliśmy... Monika Mieszane uczucia... (1) Byliśmy tam pierwszy raz z polecenia znajomych. Jedzenie bardzo dobre, ale...... K&K Nigdy więcej!!!! (1) To nie była nasza pierwsza wizyta, ale na pewno ostatnia. Często chodziliśmy... Edward Maciej - opinia (1) Super knajpa,bardzo dobre jedzenie warte polecenia!!! Maciej Katastrofa (1) Witam, W ostatni wieczór piątkowy byliśmy gośćmi restauracji Kresowej.... Hania Katastrofa (5) Restauracja nie dla wszystkich jakosc potraw bardzo niska , wystroj i... Marek Zawód po paru latach (3) Do kresowej chodziłam wielokrotnie, zauroczona przepysznym jedzeniem.... Zniesmaczona Niezłe jedzenie, nieustępliwa właścicielka, koszmarna muzyka na żywo (2) Nawet najwykwintniejsze jedzenie spożywane przy tak koszmarnej muzyce, musi... Cocoa polecam (1) Wspomnienia smaków z dzieciństwa jan super kresowa (1) Dawno nie jadłam tak wspaniałych potraw. Trafilismy przez przypadek i byliśmy... Ewa Rodzinnie i smakowicie (1) W mojej rodzinie to już niemal tradycja,że wszelkie ważne wydarzenia w naszym... Ewa gość - opinia (1) Bardzo miła atmosfera,przemiła wlaścicielka i smaczniutkie jedzonko gość