nie polecam (1) sam glutaminian sodu w jedzeniu, Łukasz bardzo zawiedziona. nie polecam (1) Bywałam z mężem w Restauracji Kresowa kilka razy. W wakacje trochę nas... Maria Brawo (1) Pani Wlascicielka zachwalala gulasz z żubra i nie zawiedlismy sie. Pozostale... Pawel
coraz gorzej, a szkoda (1) Kiedyś b. b.b. lubiłam Kresową. Za pyszne jedzenie, miła obsługę, chociaż... K. Tak sobie (1) Obsługa miła ale mało profesjonalna. Menu-zadowalające, ale ze względu na... DB Smacznie, oryginalnie ale 1 h oczekiwania na zamówienie (1) Zamówiliśmy ja sandacza z kurkami bardzo smaczny choć porcja ryby malutka a... ally Bardzo smacznie, klimatycznie, cenowo znośnie (1) Byliśmy tam niedawno 3 osobową rodziną. Wszystkim bardzo nam smakowało,... Robert za drogo, za mało (1) Byliśmy już wiele razy w Kresowej ale to co spotkało nas dzisiaj,... Joanna Świetna restauracja z klimatem! (1) Bardzo polecam! Świetne jedzenie z karty + autorskie 'smaczki' Tatiany :) W... Andrzej Pierwszy i ostatni raz (1) Byłem dzisiaj na obiedzie w restauracji Kresowa zachęcony ulotką którą... Marek PORAŻKA! (1) Byłam tam wczoraj i nigdy nie wrócę i nie polecam! Na jedzenie czekaliśmy 20... nie zadowolona klientka Rewelacja (1) W restauracji byliśmy na komunii. Jesteśmy pod wrażeniem profesjonalizmu,... Basia Chrzciny w Kresowej (1) Kresową znamy od lat i w niej bywamy. Dlatego znając wyśmienitą kuchnię... Paweł OSŁUPIENIE (1) W zeszły weekend odwiedziłem Restaurację Kresową. Po przeczytaniu pozytywnych... Kropiński ORestauracja KRESOWA ul.Ogarna (3) Zostaliśmy zachęceni do odwiedzenia restauracji ulotką podaną nam na ul.... Monia KPINA!!!! (1) Jedzenie niczego sobie, SZKODA TYLKO, ŻE KLIENT DOWIADUJE SIĘ, ŻE PŁATNOŚĆ... A Polecam wszystkim (1) W zeszły weekend odwiedziliśmy z chłopakiem Kresową po raz pierwszy.... Natalia nie polecam (1) Byłam dzisiaj w kresowej. Nie podobało mi się zupełnie głośna muzyka przy... m.m stały bywalec (1) Jest to miejsce pełne wyszukanego smaku, pozwala też zetknąć się z odmienną... Jan co kto lubi ... (1) Witam, Wybrałem się z przyjaciółmi do restauracji kresowej ... gdzie... o co kaman Daro mikrofonu szaman