Pyszności! (1) O lokalu słyszeliśmy wiele i w końcu udało się skonfrontować opinie ze stanem... 999 polecamy z calego serca (1) jedlismy 2 razy i 2 razy bylo znakomicie - zalowalismy, ze jestesmy tylko dwa... Wiesia i Herman z Jerozolimy Najlepsza restauracja (1) Bywamy w Kresowej od czasu do czasu. Zawsze zachwyca nas najsmczniejszy... Kapelusz
Z Gdańska nad Dniestr, Dniepr, Wołgę (1) Każdy, kto chce wybrać się w kulinarną podróż na Kresy dawnej... Artur Przybyłem, zjadłem, oceniłem :) (1) A więc dzisiaj udałem się na obiad do restauracji Kresowej Gdańsk ul. Ogarna.... Misiek669 nie ma drugiego takiego miejsca (1) moge stwierdzic ze stuprocentowa pewnoscia, ze nie ma drugiej tak dobrej... w. godek Moniczka - opinia (1) Zgadzam się, restauracja jest poprostu rewelacyjna, bardzo dobre jedzenie,... Moniczka Rewelacja (1) Na poczatku przeczytalem wszystkie opinie - jest ich juz naprawde duzo, a... Michał Wielki żal, że odkryta dzien przed wyjazdem... (1) Od dnia przyjazdu przyglądałyśmy się neonowi Restauracji Kresowej z naszego... Ania i Emila Rewelacja (1) Chodze do wielu restauracji ale od teraz na dluzszy czas bede chodzic... gregori Pozdrowienia z Angli (1) Pozdrowienia dla calej zalogi Restauracji Kresowa i dla szefostwa przesyla... Dawid K R E S O W A=======B E Z K O N K U R E N C Y J N A======== (1) wspaniała atmosfera,doskonała obsługa,wyśmienite potrawy,do tego miła i... E.J.ZDANOWSCY KRAKÓW jedzonko - palce lizać (2) wystrój to kwestia gustu - dla mnie nieciekawy, ale moża tak ma być w... Krzy$iek WSPANIAŁA RESTAURACJA NA RODZINNE IMPREZY (1) Poraz kolejny jesteśmy ogromnie zadowoleni z gościnności, którą otoczono nas... Ania i Artur Magiczne miejsce (1) Wyśmienita kuchnia i wspaniała atmosfera! Dziękujemy pani Tatianie za... Regina i Krystian na rodzinny obiadek okolicznościowy polecam (1) Jeśli masz ochotę na nieco odmienne pierożki w dodatku z możliwością... Dorota Gratulacje (1) Wspaniały pomysł i co najważniejsze, świetne wykonanie. Od razu widać jak... Katarzyna Knapińska Rozczarowanie (1) Bardzo wysokie ceny w stosunku do wielkości porcji. Za kilka łyżek karkówki... Tomasz Sorek Doskonałe jedzenie (1) Jestem bardzo szczęśliwy z tego, że poszliśmy z rodzicami i bratem do tej... Kuba 9 lat Kresy (1) Wspaniała restauracja. Panuje wspaniały klimat i atmosfera. Pani Tatiana... gorgo