sentymentalnie. (1) Do tej knajpy na pewno mam sentyment - nie jestem z Gdańska, więc byłam w... Aleksandra Obsługa fatalna (2) Byliśmy w 4 osoby, dwie zamówiły sobie piwko, Pani kelenerka ciągle... Bard Obiektywizm. (1) Tanie piwo, nawet ciekawe ceny alkoholi, tylko szkoda że tak często nie ma... Pani Magister
niepowtarzalny klimat (1) Na pewno nie jest to ekskluzywna restauracja, ale bardzo przyjemna knajpka do... Karo super (1) Bardzo miła obsługa, polecili mi piwo bananowe,które smakowało rewelacyjnie;)... meg ...... (1) Malaria jakich mało wstyd że w tak pięknym miejscu znajduje się taka speluna.... Przypadkowy Klient polecam:))) (1) naprawdę fajne miejsce z kategorii miejsca jakich w Gdańsku brakuje. Co... Kureczka Resident - opinia (1) Ceny wysokie, a wielkość sernika jaki dostałem po prostu śmieszna. W opisie... Resident Uwielbiam (1) Literaci to jest miejsce gdzie zawsze wracam. Kiedy wychodzimy gdzieś... Stała bywalczyni TRAGEDIA (1) Facet który rozdaje ulotki tak zniechęca do jakiegokolwiek wejścia do lokalu... jan Mini - opinia (1) .... Moja opinia jak najbardziej pozytywna, bardzo przyjemni własciciele,... Mini