Restauracja Ocneba

Restauracje

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 36/5

Zoya - ocena (1) Doznania kulinarne najwyższej, mistrzowskiej klasy. To najlepsza restauracja... Zoya Paulina Podgórska - ocena (1) Niesamowite przeżycie kulturalne i atmosfera, nie jestem z Sopotu ale na... Paulina Podgórska Alina - ocena (1) Moja Opinia o Najlepszej Gruzińskiej Restauracji w Polsce Od momentu, gdy po... Alina
Katarzyna Izydorek - ocena (1) Klimatyczna, pięknie urządzona restauracja. Serwuje pyszne posiłki. Można tam... Katarzyna Izydorek Marcin - ocena (1) doskonale gruzinskie jedzenie Marcin Irena - ocena (1) Restauracją zachwyca profesjonalną obsługą, wyśmienitą kuchnią i wystrojem po... Irena Malwina - ocena (1) Cudowna restauracja! Jedzenie przepyszne ze świeżych składników. Po remoncie... Malwina Revaz - ocena (2) Niesamowity klimat, pyszne jedzenie i obsługa na najwyższym poziomie Revaz Anna - ocena (1) Świetne miejsce, bardzo dobre jedzenie Anna Marta - ocena (1) Niestety nie mogę polecić. Marta Peter Kawa - opinia (1) Alles gut ! @ >-;- Peter Kawa Jolanta - opinia (1) Klimat super obsługa dwoi i troi .każdy zadowolony wychodzi.podanie... Jolanta Jolanta - opinia (1) Klimat super obsługa dwoi i troi .każdy zadowolony wychodzi.podanie... Jolanta Irena - opinia (1) Pyszne jedzenie i obsługa , jak zawsze , nigdy nie jesteśmy zawiedzeni.... Irena Talar - opinia (1) Byłem kilka krotnie wszystko bardzo smaczne polecam Talar Jaroław - opinia (1) Polecam byłem kilka krotnie i będę wracać na pewno Jaroław Giorgi - opinia (1) Super miejsce Smakowało wszystko tak jak w Gruzji, mily personel. Dziekujemy. Giorgi Marek - opinia (1) Uwielbiam to miejsce i szczerze polecam :) Marek Alina - opinia (1) Wyjątkowa restauracja. Wszystkie danie rewelacyjne.Polecam odwiedzić i poznać... Alina Fantastyczna obsługa (1) Dziękuję za doznania kulinarne najwyższej, mistrzowskiej klasy. To najlepsza... Magdalena