Restauracja Ocneba

Restauracje

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 36/5

Bardzo małe porcje , gramatura nie wyspecyfikowana w menu (1) Jedzenie bardzo dobre , ale najeść się tam nie da. Może trochę ciasno , ale... Linquist Ocneba (1) Bardzo klimatyczne, ciepłe wnętrze, życzliwa obsługa i serdeczny właściciel,... Mariola Nie polecam !!! (1) ODWIEDZILIŚMY RESTAURACJĘ W NIEDZIELĘ JUŻ NA SAMYM POCZĄTKU TRZEBA BYŁO... GRAZYNA
restauracja (1) Restauracja Ocneba, to bardzo ładne i klimatyczne miejsce, jedzenie jest... xxxxxxx Prawdziwe gruzińskie jedzenie! (1) Witam, Sama jestem w połowie Gruzinką, więc nie mogłam nie skorzystać z... Nino Chaos (1) W Ocnebie byliśmy w sobote. Wystrój, nic specjanego, raczej chłodne... Paula Prawdziwa gruzja (1) Byłem, pojadłem, wyszedłem szczęśliwy... kawałek prawdziwej Gruzji w centrum... Sławomir Lewandowski kompletna porazka (1) Razem ze znajomym wybralismy sie w weekend do restauracji na kolacje. Bywajac... A.W. obsługa wymaga przeszkolenia (1) Byłam tam kilka dni temu ze swoim chłopakiem. Zamówiliśmy gulasz i tradycyjny... zawiedziona Kpina (1) Zacheceni opiniami o restauracji wybralismy sie tam, ale po wejsciu nikt sie... ziggy B. - opinia (1) Do restauracji Ocneba udaliśmy się w ubiegły weekend. Mieliśmy nadzieję... B. ocneba (1) Super, polecam wszystkim :) max Polecamy!!! (1) Pyszne jedzenie i wspaniała atmosfera - polecamy!!! Marta Tak! (1) Cudowna atmosfera, pięknie i przede wszystkim czysto. A do tego bardzo... Dominika