Restauracja Ocneba

Restauracje

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 36/5

Masakra (1) Skusilismy sie pierwszy i ostatni raz. Pan starszy ktory nawoluje z ulotkami... Natalia Fatalna obsługa (1) Mam bardzo miłe wspomnienia związane z pobytem w Gruzji na urlopie, dlatego... Alicja Słabe jedzenie (1) Kuchnia gruzinska kojarzy sie glownie z aromatycznymi przyprawami. W tej... Karolina
Genialna kuchnia (1) Jedzenie na najwyższym poziomie, obsługa bardzo grzeczna, miła i pomocna. Nie... Ola Smacznie (1) Koniecznie chciałam spróbować jedzenia w tej restauracji , czytałam różne... gość Polecam (1) W środku Sopotu wita nas prawdziwa Gruzja, pyszne, aromatyczne, dobrze... Marika tylko za gotówkę (1) Brak informacji o płatności wyłącznie gotówką, długi czas oczekiwania na... Baba Jaga Smacznie, ale bez rewelacji (2) Szkoda, że informacja o tym, że nie można płacić kartą, nie wisi na drzwiach... Ally ciekawa restauracja godna polecenia (1) Jedzenie ciekawe, choć bez wyraźnego smaku. Wystrój znakomity i wspaniała... Ola Było naprawdę bardzo dobrze ale ..... (1) Sobotni wieczór , spotkanie ze znajomymi, jeden z uczestników bywał w Gruzji... Piotr Przyjemnie spędzony czas (1) Parę dni temu byłam po raz pierwszy w tej restauracji. Spędziłam tam bardzo... Anonim Restauracja gruzińska z prawdziwego zdarzenia! (1) Pięknie położona, stonowane wnętrze nawiązujące do klimatu Gruzji. Miła i... M SUPER!!!! (1) Wszystko bylo super,jedzenie pyszne i sycace,przystepne ceny i swietna... Aleksandra Odradzam (1) Nie tyle co nie polecam, ale wrecz odradzam. Dopiero po fakcie przeczytalam... agnieszka Próba (1) Trzeci raz robię podejście do tej restauracji. Na stronie nie ma nazw/opisu... Gracja Sympatyczne miejsce (1) Schludnie, przyjemny wystrój, obsługa miła (kelner trochę dziwny, ale... puren Pysznie i syto (1) Polecam restauracje po wielu wizytach i przepysznych posiłkach wrócę jeszcze... Monika 11 listopada, pysznie, pożywnie (1) Jedyny mankament... drogo! osobiście jedynie nie polecma lemionady z gruszki mar mat Spotkanie urodzinowe (1) Profesjonalna, miła obsługa, pan Emil szczegółowo objaśnił menu ,polecając... Joanna Obsługa tragiczna, jedzenie w miarę (1) Wczoraj spędziliśmy w tej restauracji 1,5 godz oczekując na zamówione... Monika