Marek - opinia (1) Fantastyczna restauracja. Miła i profesjonalna obsługa. Elegancki lokal.... Marek Halina - opinia (1) Jak najbardziej restauracja zasługuje na 6 gwiazdek. Elegancko urządzona,... Halina Ilona - opinia (1) Bardzo fajna restauracja. Serwują dobre jedzonko. Urozmaicone menu. Pięknie... Ilona
ewa i piotr - opinia (1) Bardzo Polecam .! Jakiś czas temu robiliśmy uroczystość w tej restauracji i... ewa i piotr Alicja - opinia (1) Pierwszorzędna restauracja. Organizowałam tam ostatnio chrzciny. Bardzo mi... Alicja Barbara - opinia (1) Świetne miejsce na każdą imprezę. Wyborne jedzenie, przemiła obsługa.... Barbara KM - opinia (1) Super knajpka ,jedzenie super ceny przystępne,napewno wrócimy KM Tomek. - opinia (1) Odwiedziłem restauracje że znajomymi i jesteśmy pozytywnie zaskoczeni,... Tomek. mk - opinia (1) Restauracja Orzeł spełniła wymagania moje i mojej rodziny w 100%,bardzo dobre... mk Teresa - opinia (1) Super lokal z super jedzeniem i super obsługą. Teresa Stały Gość. - opinia (2) Byliśmy ostatnio z rodziną na obiedzie, wspaniałe jedzonko, obsługa super.... Stały Gość. Zuzia - opinia (1) Byłam w restauracji po przemianach i jestem zachwycona,bardzo dobre jedzenie... Zuzia Darek Pozorski - opinia (1) Dwa dni temu robiliśmy tam 18-te urodziny córki.No i krótko mówiąc,wszystko... Darek Pozorski nie polecam!!! (1) absolutnie nie polecam tej restauracji. Mimo miłej obsługi kelnerskiej.... Organizator Lucek (1) Ostatnio wyprawilam w restauracji 18 urodziny syna. Jesteśmy bardzo... Lucek Super lokal na imprezy (1) Organizowałem tam już kilka imprez i zdecydowanie polecam. Piotr zdecydowaniwe odradzam!!! (1) Lokal organizuje głownie stypy i mam wrazenie, że bazuje na cierpieniu... Viola Opinia dla restauracji. (2) Restauracja piękna .Obsługa miła i uśmiechnięta .Jedzenie pierwsza... Mariusz i Krystyna Impreza w Restauracji Orzeł (1) Zorganizowaliśmy imprezę karnawałową dla grona przyjaciół. Udała się bardzo.... Joanna Bardzo fajna restauracja (1) Od wielu lat odwiedzam ten lokal, miło patrzeć jak się pozytywnie... Jacek