Nieświeże dania i ogromne luki w karcie (2) NIESTETY ODRADZAMY. Razem z mężem postanowiliśmy zrobić rodzicom prezent z... Karolina Przyjęcie weselne (3) Chciałabym się podzielić wrażeniami po przyjęciu weselnym moich... Berenika Zadowolona (1) Jestem zadowolona z jakości obsługi jak i jakości dań serwowanych w... Ania
Śledzik (1) Bardzo udana impreza, bardzo dobre jedzenie i miła obsługa, przystępne ceny... Endrju sledzik (1) Witam, bardzo fajne miejsce do podjedzenia jak i do udanej zabawy .polecam w... Pawel Sledzik (1) Najlepszy sledzik na jakim sie bawilem .Obsluga nie zapominala o gosciach... Adam "sledzik" (2) Super zabawa do białego rana:) polecam wszystkim. ..jedzenie smaczne i do... zadowolana Tragiczny śledzik !!! (1) Nie często wystawiam opinie miejsc gdzie się bawię, ale teraz muszę to zrobić... Kazik Sylwester naprawdę udany, czekamy na następne imprezy (1) Sylwester naprawdę udany, jedzenie super, obsługa się spisała a Dj-e naprawdę... Zadowoleni tancerze Andrzejki (2) Jak co roku bawilam sie wraz ze znajomymi w tej restauracji..Moge szczerze... zadowolona brak profezjonalizmu pozostawił niesmaak- nie polecam (4) Do wizyty akurat w tym miejscu skłoniła nas oferta restauracji Orzeł na... Em dziękujemy (1) za oknem pochmurno ale w Orle imprezy przednie nawet w szarym listopadzie... Ja Dot.przyjęcia z 28.09. (2) Chciałabym z góry przeprosić za koleżankę "Berenika", która dodała komentarz... Lucyna Stypa (1) Robiliśmy już kilka imprez w tym lokalu, tym razem stypę. Jesteśmy bardzo... Marta kolejne przyjecie w orle (1) To juz kolejna impreza w Orle. Dalej jesteśmy zadowoleni. Piotr Nie polecam!!! (2) Kilka tygodni temu mieliśmy imprezę w Restauracji Orzeł chodzi o wesele.Jeśli... Oszukana Impreza okolicznościowa (1) Impreza bardzo udana, lokal posiada wiele sal, które gwarantują swobodę i... Kazimiera Komunia (1) Jestem bardzo zawiedziona,jedzenie w porcjach jak dla dzieci ,naczynia... BYŁA KLIENTKA Spoko lokal (5) Byliśmy w lokalu na Andrzejkach, spodobało nam się. Zdecydowaliśmy się pójść... Arek nie polecam (1) W dniu dzisiejszym wyprawialam komunię dziecka. W jednym dniu było 9 komuni.... komunia dziecka