Polecamy (1) Uroczystość na 35 osób,rocznica śmierci mamy.Jedzenie smaczne,rosół... Aneta i Marcin Obsluga do wymiany!!! (2) No co mam powiedziec jedzienie dobre sprawdzalam przed impreza...jeden kelner... niezadowolona klientka Chrzciny (2) To już kolejna impreza okolicznościowa w której mieliśmy okazję uczestniczyć... Joanna
Opinia (1) Nie zgadzam sie z wiekszoscia opinii.Uwazam, ze sa niesluszne i... J.W. Sylwester 2016/2017 (1) Zdecydowanie nie polecam tego miejsca na jakąkolwiek... Ewa Bawiłam się na Andrzejkach i Sylwestrze (1) Jestem bardzo zadowolona, fajny lokal na przyzwoitym poziomie. polecam Natalia Sylwester 2016/2017 (1) Nie polecam tego miejsca na jakąkolwiek „zorganizowaną” imprezę.... Gość :-) * Pyszne (2) Jestem zadowolony z usług restauracji.Korzystalem kilka razy i nigdy się nie... Zadowolony klient SYLWESTER 2011,Skandal (3) Jak nazwać miejsce usługowe,gastronomiczne czy jakiekolwiek inne gdzie... Zniesmaczony Z własnego doświadczenia polecam! :) (2) Z całego serca polecam to miejsce. Na przestrzeni kilku lat miałam okazję być... Karolina it's a atmospheric with great food and great people (2) I knew this restaurant because of my friend's recommendation. On the first... Lin Hung Shiang Polecam (1) Polecam bardzo, zwłaszcza na rodzinne spotkania i obiady , jak i imprezy... Agata Dorosz Polecam (1) Restaurację Orzeł oceniam wysoko - obchodziliśmy tam uroczyste urodziny męża... Grażyna Super lokal trochę skryty i nie odkryty (1) Ze zdziwieniem odkryliśmy super lokal na Ujeścisku. Za super smaczne dania... Piotrek Dobra restauracja z dobrym niedrogim jedzeniem (1) Bardzo ładny wystrój po remoncie, pyszne jedzenie w naprawdę niskich cenach.... Darek Polecamy zdrowe i świeże jedzonko w wyremontowanej restauracji Pod Orłem W Gdańsku (1) Dzisiaj jedliśmy pyszny obiad w restauracji Pod Orłem w Gdańsku. Byliśmy tam... Klienci z Gdyni Chrzciny (2) Dziękuje za zorganizowanie przyjęcia z okazji Chrztu mojej córki. Jedzenie... Adam Impreza okolicznościowa (1) W restauracji organizowaliśmy Przyjęcie Komunijne. Potrawy pięknie podane,... K.K. impreza oklicznościowa (1) nie dane mi było nic posmakować . niezbyt grzeczny właściciel 2 dni przed... Gall Anonim SYLWESTER 2015/16 zdecydowanie NIE!!!! (2) Nigdy wcześniej nie spotkałem się z taką ignorancją i chamstwem właściciela... Tomek