Spotkanie ze znajomymi (1) Wszystko było fajnie, zresztą jak zwykle w "orzełku" Horacy Szybka i sprawna obsługa (1) Szybka i sprawna obsługa bardzo mi się to podobało, mimo iż lokal na uboczu... Zygmunt Juliusz - opinia (1) Mimo charakteru "imprezy" wszystko mi bardzo smakował a obsługa... Juliusz
Wspanialy dzień Matki (1) Dziękuje obsłudze za cierpliwość ;) Michał Fajne wesele (2) na początku trochę się obawiałem o lokal, zdanie zmieniłem podczas imprezy... paul Super jedzenie super obsługa (2) Jak w temacie, pierwszy raz byłem w lokalu a baaardzo mi się spodobał.... Jerzy Dziękuję za wszystko (1) Jedzenie bardzo dobre, miła obsługa poprosty dziekuje Michał Śledzik (1) W miniony weekend byliśmy na imprezie karnawałowej w restauracji Orzeł. Muszę... M. Witam serdecznie, (1) Właśnie wróciłem niedawno z pracy (zagranica) do której pojechałem po... marinero sylwester (3) DJ był naprawdę super.Jeśli chodzi o jedzenie ,to niestety było... Krystyna Bardzo udany Sylwester (1) Bawiłam się super, jedzenie bardzo fajne i smaczne, napoje pomimo, że... Natalia Smutek (1) Z dużym smutkiem patrzyłem jak "pewni" ludzie w tak wspaniały dzień mogą... Jacek Kamila - opinia (1) Uważam,że kierownictwo Restauracji Orzeł naprawdę dobrze zorganizowało zabawę... Kamila najlepsza restauracja w polsce. (4) extra bardzo mi się podobało oby tak dalej orły Donia PO MISTRZOWSKU (2) BRAWO ORŁY!!! Tak trzymać, po raz kolejny udowodniliście jak zrobić super... Beata i Tomasz mietek - opinia (1) d.j super a reszte bardzo slabo nie polecam mietek sylwester - do bani (1) Zapłaciliśmy za sylwestra 400zł i co za to mieliśmy - pusty stół. Jedzenia co... Marcin DarekR - opinia (2) Ostatnie Andrzejki jak co roku spędziliśmy w tej restauracji i jak dotąd... DarekR Zadowolona klientka - opinia (2) Bardzo dobra restauracja z ciekawym wnętrzem, dobrą atmosferą i kuchnią oraz... Zadowolona klientka ODRADZAM! (2) Zachęcona pozytywnymi opiniami zdecydowałam się zaprosić rodzinę na obiad z... Zniesmaczona