nie polecam (1) W dniu dzisiejszym wyprawialam komunię dziecka. W jednym dniu było 9 komuni.... komunia dziecka I Komunia Św (1) Miałem zaszczyt gościć w Restauracji "Orzeł" w dniu I Komunii Św. w dniu 12... Mirek Darek - opinia (2) Smiało mogę polecić tę Restaurację, jest super na każdej imprezie i nie tylko. Darek
Bardzo udana uroczystość po pogrzebie (1) Ja również miałam stypę po pogrzebie i przyznam, a jest to już któraś z kolei... Halina Super fajny lokal (1) Dziekujemy za wspaniałą zabawę sylwestrową! Super klimat na imprezy... Chris Sylwester - Polecam (1) Noc Sylwestrową spędziłam w restauracji Orzeł i bawiłam się świetnie.... aga Super Sylwester (1) Wspaniały Sylwester , wszystko super zorganizowane , bardzo dobre jedzenie,... Jacek Polecam wszystkim (2) Polecam wszystkim w.w. restaurację bardzo dobre jedzenie i świetny klimat Nikodem Super Impreza (1) Bardzo podobało mi się w tym lokalu. Byłem kilka miesięcy temu tam z rodziną... Damian chrzciny (2) Jestem zawiedziona obiadem na jaki zaprosiłam rodzinę z okazji chrzcin.... joanna Polecam (1) Szczerze polecam fajna obsługa dobre ceny Karol Polecam (1) Jak w temacie super lokal Miłosz polecam (1) Polecam obsługę jak i potrawy agata ślub (1) Super restauracja! Nie spodziewałam się, że tak miło mnie zaskoczy to... Michalina wesele (1) Byłam gościem tego roku. Młodzi wybrali formę wesela bez tańców, bardziej... Agata wesele (1) idealne miejsce na wesele. Sala elegancka, bardzo ładnie wystrojona na tę... Marlena Wszystko ok (1) Polecam wszystkim Jerzy Podobalo mi się (1) Nie będę się rozpisywał wszystko było ok dziecku też się podobało marcin Nie zawiodlem się (1) Zresztą jak zwykle wszystko było w jak najlepszym porządku Lucek Bardzo podoba mi się ten lokal (1) fajny lokal spokojnie można napić się piva Stefan