Rodzinna uroczystość 50-cia lecia Ślubu (2) 03.07.2015 zorganizowaliśmy w restauracji Żabusia uroczystość 50-tej rocznicy... Basia i Jacek z rodzicami Rodzinna uroczystość 50-cia lecia Ślubu (1) 03.07.2015 zorganizowaliśmy w restauracji Żabusia uroczystość 50-tej rocznicy... Basia i Jacek z rodzicami udana impreza (2) W dn. 20.03.2015 r. w Restauracji Żabusia zorganizowałem imprezę pożegnalna... Tomek
Uroczystość weselna (2) Pragniemy złożyć serdeczne podziękowanie szefowej Żabusi, DJ -owi, jak i... Małgorzata i Alfred Nasza 40 ta rocznica ślubu (2) Kolejny raz jesteśmy w tej miłej naszemu sercu restauracji .i Jak do tej pory... Ligier Andrzej Janusz Palczewski - opinia (3) Już dłużej nie wypada nie wyrazić mojej opinii o lokalu z którego usług... Janusz Palczewski Jubileusz 50-lecia ślubu (3) 26 kwietnia 2014r. korzystaliśmy z usług restauracji "Żabusia", a zachwyty do... Hanna Pełczyńska imprezy okolicznościowe (2) wygodna lokalizacja dla mieszkańców Żabianki. Chrzciny, stypy, komunie...... fury byliśmy jedliśmy (2) Byliśmy jedliśmy pizze choć to restauracja a nie pizzeria ale pizza bardzo... para goraco POLECAM (2) wyprawialam tam przyjecie niespodzianke dla rodziców, obsluga cudowna, panie... ewa POLECAM!!! (2) Do Żabusi trafiliśmy przypadkiem przed koncertem, który miał się odbyć w... faribela pozytywnie zaskoczeni (2) Trafiliśmy tam przypadkiem, podobnie jak inni tu piszący, czyli wracając z... K. urodziny (2) Urodziny połączyły trzy pokolenia,jedzenie-PYCHA!trudno było oderwać gości od... jubilatka Rocznica ślubu (2) Zamówiliśmy w Żabusi imprezę okolicznościową z okazji rocznicy ślubu.... Krystyna nowy kucharz? (1) Dziś jadłam wspaniałe pierogi z mięsem, wspanialszego ciasta nie jadłam chyba... Zosia Polecam (1) Pierwsza wizyta w tej resturacji,. Pozytywne zaskoczenie. Wszystko odbylo sie... XXX 50 urodziny (1) Moje urodziny były przygotowane i obsłużone na wysokim poziomie, począwszy... Barbara Wesele- rewelacyjnie! (1) same superlatywy! począwszy od kontaktu z kierowniczką, poprzez tworzenie... Daga & Tomasz M. Żabusia na Żabiance (1) Fajne miejsce , dobre jedzenie i do tego w kazdy czwartek dyskoteka dorosłego... ewa Fantastyczne wesele (1) W Zabusi odbyło się nasze wesele wraz z poprawinami i my nasi liczni goście... Damian Nawarecki