sieciech - opinia (2) Aby dostać się na 32 piętro trzeba przejść kontrolę jak na lotnisku,wjazd... sieciech B - opinia (1) Mała porcja w stosunku do dużej ceny dlatego pusta sala w porze obiadowej. B Paweł - opinia (1) Super jedzenie i super ceny! Najlepsza knajpa w okolicy Paweł
Natalia M - opinia (1) Jestem pod wrażeniem kuchni - smaki niesamowite, porcje duże , dobranie... Natalia M Iwona - opinia (1) Serdecznie dziękujemy za przesympatyczną obsługę przez Panią Julię,... Iwona Leo R. - opinia (1) Restauracja na bardzo wysokim poziomie, klimat, obsługa, wystrój i położenie... Leo R. Katarzyna - opinia (1) Super smaki to co lubię, ostrość do wyboru, miła obsługa, często tu wracam,... Katarzyna DamianSM - opinia (1) Miejsce cudownie oddaje klimat brazylijskiej kuchni! Super obsługa i wystrój... DamianSM Banan - opinia (1) Pyszności ! Zdecydowanie polecam! Banan Xyz - opinia (1) Brak dobrej wentylacji, w środku duszno i czuć zapach dymu z kuchni, Tatar... Xyz Agnieszka - opinia (1) Pani Julia Super obsługa sympatyczna i uśmiechnięta. Miejsce godne polecenia. Agnieszka Monika - opinia (1) Super restauracja, jedzenie pyszne, obsluga wspaniala w szczególności pani... Monika Ewelina - opinia (2) Wspaniałe miejsce, zmieniono obsługę, nowe dziewczyny są uśmiechnięte,... Ewelina Derek - opinia (1) Polecam na romantyczną kolacje! Wino, jedzenie i obsługa zasługuje na 10/10! Derek Natalia - opinia (1) Ciekawe menu, pyszne jedzonko, przemiła obsługa I zimne piwko. Na duży plus,... Natalia Gonia - opinia (1) Wybrałam się dzisiaj na śniadanie. Kolejki nie było, ale zanim ktoś do mnie... Gonia Ja - opinia (1) Pizza hot pepper to porażka! Zwykłe salami a nie salami hot,zamiast bekonu... Ja Teresa - opinia (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalne szefostwo, oryginalne jedzenie, wyszukane... Teresa Rafał - opinia (1) Burger dobry niestety frytki do niego to nieporozumienie . Garstka z tego... Rafał Małgorzata - opinia (1) Dzień dobry. 22 czerwca z grupą znajomych wybraliśmy się do restauracji... Małgorzata