Gość - opinia (1) Wyjątkowo ktoś nie ma pomysłu na ten lokal. Jedzenie wyjątkowo smaczne,... Gość Ula - opinia (1) Przepyszne jedzenie, rozsądne ceny, dużo mięsa w posiłkach. Mała, rodzinna... Ula Julita - opinia (1) Będąc w Gdańsku wybraliśmy się do Panatwa restauracji i zamówiłam polędwiczke... Julita
Aleksandra - opinia (1) Przepyszne tapas ,właściciel bardzo miły otwarty .wszystko prosto z... Aleksandra Teresa - opinia (1) Wszystki zasługuje na 6. Pizza w stylu new York mnie zachwyciła. Polecam... Teresa Robert - opinia (1) Smacznie i świeżo. Miła obsługa. Warto wpaść i spróbować. Polecam Robert Agnieszka - opinia (1) Najlepsza pizza w miescie, gorąco polecam. Najlepiej sami zobaczcie,... Agnieszka Kasia - opinia (1) Klimatyczne miejsce super obsługa , pani Marta dziewczyna na 5 , dziękujemy Kasia Piotr Nevermore - opinia (1) Po raz pierwszy byliśmy tu mniej więcej rok temu , jakoś krótko po otwarciu,... Piotr Nevermore Jana - opinia (1) Pyszne jedzenie, miła atmosfera. Goronce polecam Jana Marek - opinia (1) Fantastyczna restauracja. Miła i profesjonalna obsługa. Elegancki lokal.... Marek sąsiadka - opinia (1) Pyszne jedzenie. Wszystko psuje beznadziejne pieczywo, naprawdę nie... sąsiadka Dariusz - opinia (1) Smaczne i super obsługa. Bardzo fajny wystrój i jest możliwość zaparkowania... Dariusz Tomasz - opinia (1) Super, spędziliśmy 4h w środku na rodzinnym obiedzie, smacznie i miło. Smaki... Tomasz Henryka - opinia (1) Bardzo smaczne jedzenie, miła obsługa, lokal idealnie sprawdził się przy... Henryka Marek - opinia (1) Smacznie i w dobrej cenie. Polecam . Fajne miejsce. Ja jestem z chwarzna... Marek Dorota - opinia (1) Wspaniałe miejsce , jedzenie pyszne Polecam Dorota Robert - opinia (1) Wczorajsza wizyta w PG4 Wielkie rozczarowanie , zamówiliśmy kaczki... Robert Maciej - opinia (1) Większość dań ekstremalnie słodkie co przysłania inne smaki. Lokal ładnie... Maciej sieciech - opinia (2) Aby dostać się na 32 piętro trzeba przejść kontrolę jak na lotnisku,wjazd... sieciech