Gosc - opinia (1) Bardzo fajne miejsce z pysznym jedzeniem w normalnych cenach Gosc Sławek - opinia (1) Potrawy z kuchni bardzo smaczne . Przemiła obsługa . No i wino ........ Sławek Ja - opinia (1) Pelna profeska, super jedzenie, polecam Ja
Sztymelek - opinia (1) Zamówienie się spóźnia godzinę, zero kontaktu z restauracja i ze mną. Telefon... Sztymelek Barbara - opinia (1) Byłam pierwszy raz, ale zapewne nie ostatni. Bardzo miła, profesjonalna... Barbara Kamila - opinia (1) Restauracja z klimatem a jedzenie mega pyszne. Polecam stek średnio wysmażony... Kamila Monika - opinia (1) Podczas 2 tygodniowego pobytu, dwa lata z rzędu jadłam z rodziną właśnie... Monika Faustyna Kowalik - opinia (1) Dobre jedzenie pozdrawiamy Panią Martę Faustyna Kowalik Beata - opinia (1) Stanowczo nie polecam!!!. W reatauracji byłam pierwszy i ostatni raz.... Beata Sanczo - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie i super obsługa Sanczo Pawel - opinia (1) Jedzenie srednie, nie wyroznia sie niczym pozytywnym, ale stosunkowo... Pawel Adrian - opinia (1) W mojej wsi jestem w stanie zamowic lepsza pizze w cenie trzy krotnie... Adrian Patrycja O. - opinia (1) Witam, byłam klientka restauracji w dniu 7 i 8 sierpnia 2022. Dzień wcześniej... Patrycja O. Arek - opinia (2) Kochani jedliśmy złote rybki i halibuta wszystko godne polecenia ale... Arek TomStar - opinia (2) synteza - gdańsk - wrzeszcz - garnizon #śniadanie #szakszuka #angielskie... TomStar Irek - opinia (1) Wracam na dorsza kilka razy w roku, zawsze byłem zadowolony, dzisiaj po raz... Irek Bogumiła - opinia (1) jedzenie bardzo dobre szybka obsluga Bogumiła Katarzyna - opinia (1) Długo czekaliśmy, Pani nie umiała powiedzieć nic o winach ale dała na... Katarzyna Marek - opinia (1) Żeberka najlepsze na świecie (choć nie wszędzie byłem;) ) obsługa bardzo miła... Marek Edyta - opinia (1) Smacznie i miło:) i w przystępnej cenie. Edyta