wanda m. - opinia (1) W niedzielne popołudnie (28 sierpnia'22) gościłam po raz pierwszy z bliskimi... wanda m. Martin - opinia (1) Magia! Piękne miejsce, potrawy mistrzowskie, obsługa cudowna. Wrócimy! Martin Sara - opinia (1) Pyszne jedzenie i genialna obsługa. Polecam szaszłyki Sara
Jahnsen - opinia (1) Super restauracja o kameralnym nastroju. świetna i fachowa kuchnia. Dania... Jahnsen Malgorzata - opinia (1) Bardzo przeciętna propozycja za stosunkowo wysoka cenę Niska ocena dla... Malgorzata Adam - opinia (1) Byliśmy kiedyś z towarzystwem na kolacji. Byliśmy wcześniej na spektaklu ,... Adam Agnieszka - opinia (1) Jedzenie na średnim poziomie, natomiast obsługa w postaci Pana Marcela... Agnieszka K - opinia (1) Chodzimy z mężem w to miejsce od lat.Jeszcze jak był poprzedni właściciel.... K Aneta - opinia (1) Bardzo polecam restauracje , że względu na przepyszne jedzenie , bardzo... Aneta Olga - opinia (1) Spokojnie polecam. Elegancka restauracja z profesjonalną obsługą. Potrawy... Olga Grażyna - opinia (1) Super obsługa -obsługiwała nas Joanna -bardzo miła dziewczyna i to głównie... Grażyna Betowen - opinia (1) Witam, szczerze mówiąc zawiodłam się na tej burgerowni, jakość jedzenia... Betowen Irena - opinia (1) Jadamy z rodzina w restaracji Liu od 4 lat. Uwielbialysmy tą kuchnie.... Irena Piotr - opinia (1) Pierogi z gęsiną to już lokalna legenda, a i jaka ładna Pani je serwuje :))) Piotr Joanna - opinia (1) Ogromny wybór win do tego bardzo dobra kuchnia Joanna Lucyna - opinia (1) Rewelacja, chcę tu wracać. Jedzenie pyszne, widok na morze, muzyka na żywo i... Lucyna Marek - opinia (1) Byliśmy pierwszy raz w tej restauracji i polecamy. Marek Jadzia - opinia (1) Idealne miejsce na zjedzenie pysznego wege burgera Jadzia Piotr - opinia (1) Witam! 4 osoby nasza 5 rocznica ślubu "młodzi" i świadkowie .Wielki zawód!... Piotr Kamil - opinia (1) Schludny lokal i pięknie podane jedzenie. Kamil