Bartek - opinia (1) Bardzo miła obsługa, przepyszne jedzenie przystępne ceny. Niepewno wrócimy tu... Bartek Kaz - opinia (1) Great food, wonderful atmosphere and Service!! Kaz Kaz - opinia (1) The food was great! Awesome Service and Atmosphere! Kaz
Jakub - opinia (1) Stylowa, elegancka restauracja. Wyśmienite, wyrafinowane dania. Obsługa na... Jakub Maciek - opinia (1) Wiadomo zawsze może być taniej ale w zamian otrzymujemy pyszne jedzenie... Maciek Katarzyna - opinia (1) Wyjątkowe miejsce, piękne widoki, cudowny klimat, przepyszne jedzenie, czego... Katarzyna Krzysztof z rodziną - opinia (1) Niesamowita restauracja w Sopocie na plaży, z pozoru mała chatka wśród... Krzysztof z rodziną Zuza - opinia (1) Jest ok - ośmiornica smaczna i bardzo dobry wybór wina. Zuza Agnieszka - opinia (1) Jest to jedno z tych miejsc do których warto zabrać kontrahenta lub partnera... Agnieszka Honorata Grzesiak - opinia (1) Na jedzenie czekałam półtorej godziny. Ryba podana bez cytryny. Obsługa z... Honorata Grzesiak Robert i Kasia - opinia (1) Pełny profesjonalizm mieliśmy wesele Organizacja kontakt na najwyższym... Robert i Kasia Alicja - opinia (1) Wszystko pyszne.Przemila obsługa.Zupy to mistrzostwo Alicja Ania - opinia (1) Najlepsza baranina w Trójmieście. I reszta też jest super zresztą.... Ania Krzysztof - opinia (1) Bardzo dobry makaron. Nie mam sie do czego przyczepić. Krzysztof Filip - opinia (1) Świetne miejsce w Sopocie z jazzem na żywo Filip grego - opinia (1) Dobre miejsce na dobre jedzonko. Bardzo miła atmosfera. Ceny trochę za wysokie. grego Tomek - opinia (1) Bardzo smacznie, przemiła obsługa... Tomek Zadowolony klient - opinia (1) Byłam w tym miejscu już kilka razy na pizzy i wczoraj byłam ponownie.... Zadowolony klient Antonina - opinia (1) Restauracja z widokiem na morze, doskonałym jedzeniem i wspaniałą obsługą.... Antonina Igor - opinia (1) Wyśmienite potrawy w przystępnej cenie! Przytulna restauracja, rodzinny... Igor