Agnieszka i Vitali - opinia (1) Pragniemy bardzo serdecznie podziękować za organizację naszego przyjęcia... Agnieszka i Vitali Kasia - opinia (1) Najlepsze ciasta wegańskie jakie jadłam w Trójmieście. Doskonała kawa. Kasia Rs - opinia (1) Jak dla mnie restauracja numer 1 w Gdańsku pod każdym względem. Rs
Tomek - opinia (1) Genialne jedzenie i bardzo profesjonalna obsługa polecam z całego serca Tomek DP - opinia (1) wielkie rozczarowanie!!!! 170 zł wydane lecz najbardziej zmarnowane pieniądze... DP Mundek - opinia (1) Bardzo ciekawe i różnorodne menu. Nieoczywiste połączenia smaków przenoszą... Mundek Artur - opinia (1) Niesamowite i nietuzinkowe miejsce z wybitna kuchnia. Obsługa błyskotliwa... Artur Marlon - opinia (1) Znów zażyczyła sobie na urodziny masaż Kobido i ponownie dostała go ode mnie... Marlon Foodie - opinia (1) Bardzo ciekawe nowe miejsce w Sopocie. Doskonała kuchnia, świetny wystrój,... Foodie Marta - opinia (1) Ciekawe miejsce na kulinarnej mapie Trójmiasta. Klimatycznie, smacznie,... Marta Katarzyna - opinia (1) Piękna restauracja, przepyszne jedzenie , świetna obsługa. Polecam. Katarzyna Jola - opinia (1) bardzo miła obsługa ,jedzenie wyjatkowe,dobre ceny Jola Mariola - opinia (1) Jedzenie smaczne, ale obsługa jest jedna wielka pomyłka. Przy 2 osobach... Mariola Kasia Sz. - opinia (1) Miałyśmy dziś z koleżanką okazję zjeść śniadanko w Motywie. Bardzo... Kasia Sz. Radosław - opinia (1) Pracownik mówi jedno, dostawca w ogóle nie dojeżdża Radosław Ewa Nowicka - opinia (1) Przepyszne jedzonko i wspaniała obsługa przez Panią Olę pozdrawiamy ️ Ewa Nowicka Carla - opinia (1) Przemiła obsługa. Niecodzienne połączenia smaków. Bardzo miła atmosfera Carla Jo - opinia (1) Niby di 2 km dowóz gratis a teraz niby 5 zł pani mówi przez telefon zenada Jo Kevin Seales - opinia (2) Wow, what an amazing evening, everything was perfect. I took my girlfriend... Kevin Seales Maciej - opinia (1) 1. Wystrój industrialny Zante nijak się ma do greckich tawern. Nie podoba mi... Maciej