Romana - opinia (1) Świetna restauracja, byłam z kolegą z Australii, zastanawialiśmy się gdzie... Romana Maria - opinia (1) Twardy bajgiel, jajko sadzone było jajkiem na twardo. Nie polecam. Maria Darek - opinia (1) Bardzo odradzam. Chyba że ktoś chce czekać prawie 2 godziny na danie, które... Darek
Krystyna - opinia (2) Super jedzenie, trunki oraz przemiła obsługa. Życzę sukcesu ! Krystyna Paulina - opinia (1) Jestem miło zaskoczona. Burgery polecam. Poliki polecam. Sałatki na dużym... Paulina Kasia - opinia (1) Very good food and friendly service Kasia Monika - opinia (1) Przymusowe opłaty przy obsłudze większej ilości osób to zdzierstwo. Brak... Monika Darek. - opinia (1) Bardzo dobre śniadania....świeżo wypiekane croissanty. Polecam Darek. Olczyk - opinia (1) Ostatnio organizowaliśmy konsolację.Wszystko było załatwione profesjonalnie.... Olczyk Pawel - opinia (1) Polecam każdemu! Przepyszne jedzenie i świetna obsluga Pawel Kasia - opinia (1) Miło spędzony czas z przyjaciółkami przy smakowitych daniach i wybornych... Kasia Rafał - opinia (1) Byliśmy wczoraj. Burger super, obsługa super, trochę głośno i jasno... Rafał Paweł - opinia (1) Pełna satysfakcja, pyszne ryby i dobrą obsługa. Paweł Piotr - opinia (1) Smaczne jedzenie, miła obsługa, fajny klimat lokalu, polecam Piotr Agata - opinia (1) Jedzonko pyszne bardzo duży wybór. Polecam sklep Agata Agnieszka i Vitali - opinia (1) Pragniemy bardzo serdecznie podziękować za organizację naszego przyjęcia... Agnieszka i Vitali Kasia - opinia (1) Najlepsze ciasta wegańskie jakie jadłam w Trójmieście. Doskonała kawa. Kasia Rs - opinia (1) Jak dla mnie restauracja numer 1 w Gdańsku pod każdym względem. Rs Tomek - opinia (1) Genialne jedzenie i bardzo profesjonalna obsługa polecam z całego serca Tomek DP - opinia (1) wielkie rozczarowanie!!!! 170 zł wydane lecz najbardziej zmarnowane pieniądze... DP