jozef - ocena (1) Bylismy tam na poczarku maja na sniadaniu, zamowilismy jajka po turecku -... jozef piotr - ocena (1) Gościłem w restauracji 17.05.2025 jako gość organizowanego poczęstunku po... piotr Japek1987 - ocena (1) Przypadkowa wizyta ze znajomymi zamieniła się w długi wieczór, świetne... Japek1987
Ireneusz Wilczek - ocena (1) Bylismy dzis ok godz.13:30.Zjedlismy dorsza z purre ziemniaczanym .Jestem w... Ireneusz Wilczek Marek G. - ocena (1) To miejsce tworzą ludzie z pasją począwszy od obsługi gości, kuchnię po... Marek G. PeterWa - ocena (1) Długi czas oczekiwania przy małym ruchu, obsługa nieprzyjemna. Żeberka... PeterWa MajaKS - ocena (1) Dobre jedzenie, przyjemne ceny i super atmosfera! MajaKS Pradziad - ocena (1) Bardzo miła obsługa, a co najważniejsze jedzenie obłędne. Pozdrawia Pradziad... Pradziad Zielarski88 - ocena (1) Wielkie pozytywne zaskoczenie! Byłem dwa lata temu, i ostatnio przypadkowo.... Zielarski88 Agnieszka - ocena (1) Byliśmy z mężem na kolacji w True i zdecydowaliśmy się na Talerz Surf & Turf... Agnieszka Danuta - ocena (1) Super miejsce, obsługa pierwsza klasa, polecam kelnera Marko.Nie jestem może... Danuta Czachar - ocena (1) Git majonez dużo i dobre lubisz to s.... Czachar Mia - ocena (1) Odkryta całkiem przypadkowo fantastyczna restauracja o klimatycznym wnętrzu i... Mia Adam - ocena (1) Można tu poznać wszystkie smaki Azji, bardzo klimatyczne miejsce, miła... Adam Patrycja - ocena (1) Jest wiele restauracji lecących na celebryckiej sławie właścicieli, ale... Patrycja Łukasz - ocena (1) Super jedzenie i miła obsługa. Wołowina w pieprzu syczuańskim numer 1 jak dla... Łukasz Sławka - ocena (1) Restauracja bardzo klimatyczna, jedzenie bardzo smaczne, wszystko podane ze... Sławka Wald - ocena (1) Polecam Restauracje Tekstylia,bardzo dobre jedzenie ,(wątróbka palce lizać )... Wald Karolina K. - ocena (1) Miejsce z klimatem, oryginalne połączenia smaków, które mnie zachwyciły.... Karolina K. Głodna - ocena (1) Zamówienie przyszło zimne, a po otwarciu pudełek okazało się też pomieszane.... Głodna