Wioleta - ocena (1) Tekstylia zachwyca przytulną atmosferą i starannie dobranym wystrojem, który... Wioleta Patryk - ocena (1) Lokal o wysokiej kulturze obsługi, bardzo dobrej jakości oraz smaku dań... Patryk Dawid - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie i kulturalna obsługa. Dawid
iasa - ocena (1) Odwiedziłem niedawno restaurację Masło Maślane i jestem pod ogromnym... iasa Paula - ocena (1) Pyszne jedzenie, oryginalny klimat wnętrza bardzo dobra i miła obsługa Paula Klara C. - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie i mega miejsce na trójmiejskiej mapie gastro.... Klara C. Aga - ocena (1) Można tu zjeść pyszne, zawsze przygotowane z tą samą starannością dania. O... Aga Rafał - ocena (1) Cudowne miejsce ! Rafał Justyna - ocena (1) Jedzonko bardzo smaczne , świeże produkty . Obsługa kelnerska bardzo miła i... Justyna aneta p - ocena (1) Mieliśmy w Tekstyliach imprezę integracyjną i było bardzo fajnie. Przepyszne... aneta p A.T. - ocena (1) Mimo, ze kultowe juz miejsce na mapie Gdańska, odwiedzilem je pierwszy raz.... A.T. HarTom - ocena (1) Stonowany wystrój, szybka obsługa, smaczne jedzonko, przyjemne drinki.... HarTom kasia - ocena (1) najlepsza restauracja kasia WN - ocena (1) Super obsługa, smaczne dania. Polecam WN Ginger - ocena (1) Super, prawdziwa tajlandia, trzeba się przekonać samemu. Ginger Grzegorz - ocena (1) Supa gut, makarony... Grzegorz Aleksandra - ocena (1) Super sałatki i przystawki! Mięsa wyśmienite zwłaszcza grillowane. Smaczne wina. Aleksandra Jasiucheba - ocena (1) Naprawdę niesamowita pizzeria. Ale dlaczego? Zaraz powiem! 1. Bardzo miła... Jasiucheba Kasia - ocena (1) Byłam 1 raz i .wrócę jeszcze. Pierogi z gęsiną polecone przez pana... Kasia Agnieszka - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie, miła atmosfera, ciekawa aranżacja, klimatyczna muzyka,... Agnieszka