Gość Restauracji - ocena (1) Smacznie i kameralnie jak na Galerię... Miła i sympatyczna obsługa ! Gość Restauracji Doris - ocena (1) Śliczna kameralna restauracja obsługa bardzo miła pomocna. Doris Restauracja chleb i wino - ocena (1) Bardzo miła obsługa, i super podejście do klienta, profesjonalizm . Do... Restauracja chleb i wino
Monika - ocena (1) Pyszne jedzenie, cudna atmosfera i widok na starówkę. Pan Maciej bardzo miło... Monika mAgDa - ocena (1) rewelacja mAgDa Justyna - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie. Wszystkim bardzo smakowało. Przystępne ceny, ciepły... Justyna Gosiaczek!61 - ocena (1) Miejsce ładne. Niestety zapachy z kuchni czuć było na sali konsumpcyjnej.... Gosiaczek!61 Amorek - ocena (1) Gorąco polecam , przepiękny ogród , wnętrze lokalu w bardzo orginalnym stylu... Amorek Mikolaj - ocena (1) Mega restauracja, przepyszna kuchnia i wystrój petarda Mikolaj Aleksandra - ocena (1) Mega wystrój ! Jedzenie i drinki pierwsza klasa ! Aleksandra Tomasz - ocena (1) Smacznie i miło podane w pięknym miejscu. W atrakcyjnej cenie. Czego chcieć... Tomasz Paulina Podgórska - ocena (1) Niesamowite przeżycie kulturalne i atmosfera, nie jestem z Sopotu ale na... Paulina Podgórska Ada - ocena (1) Piękny wystrój, przepyszne jedzenie w rozsądnej cenie. Ada Alina - ocena (1) Moja Opinia o Najlepszej Gruzińskiej Restauracji w Polsce Od momentu, gdy po... Alina Mirka - ocena (1) Pyszne jedzenie, wspaniała lokalizacja, miła obsługa, a przede wszystkim... Mirka Jowita - ocena (1) świetne miejsce, pyszna kuchnia, blisko molo Jowita Jowita - ocena (1) świetne miejsce, pyszna kuchnia, blisko molo Jowita Maciej - ocena (1) Bajka.......... Maciej Agnieszka - ocena (1) Moja nr 1. Uwielbiam tu zapraszać gości, bo zawsze jedzenie, jak i kelnerzy... Agnieszka Marta - ocena (1) Jedzenie jedno z gorszych jakie jadłam Marta