Agnieszka - ocena (1) Moja nr 1. Uwielbiam tu zapraszać gości, bo zawsze jedzenie, jak i kelnerzy... Agnieszka Marta - ocena (1) Jedzenie jedno z gorszych jakie jadłam Marta Rudamaruda - ocena (1) Wrażenia kulinarne niesamowite. Dodatkowo widoki i klimat restauracji... Rudamaruda
Grzegorz - ocena (1) Miejsce ładne, obsługa tragedia. Po 30 minutach od zajęcia (rezerwowanego... Grzegorz Michal - ocena (1) Zamówiliśmy wiele potraw, aby rzetelnie ocenić kuchnię i szczerze mówiąc,... Michal Krzysztof Sprung - ocena (1) Genialne smaki zdrowia i innowacyjne ekologiczne podejście Wspaniałe wina i... Krzysztof Sprung Tomasz - ocena (1) Przepyszne jedzenie, fajny klimat lokalu i przemiła obsługa! Tomasz Gosia z rodzinką - ocena (1) Przepiękne miejsce , super animacje dla dzieci , plac zabaw ( pierwszy raz... Gosia z rodzinką Ania - ocena (1) To rzeczywiście swojego rodzaju "fenomen", nie pamiętam, kiedy ostatnio... Ania Dorota - ocena (1) Wspaniałe jedzenie! Fantastyczna obsługa- młodzi, życzliwi- gotowi do... Dorota Ewa - ocena (1) Super obsługa i pyszne jedzenie Gorąco polecam! Ewa jaroslawsmucinski60@gmail.com - ocena (1) jaroslawsmucinski60@gmail.com jaroslawsmucinski60@gmail.com Dorota - ocena (1) zresztą nie poraz pierwszy Obsługiwał nas przesympatyczny Pan Adam J... Dorota Marcin - ocena (1) Super obsługa bardzo miła pani Andżelika . Marcin Joachim - ocena (2) Było pysznie , na pewno wrócę Joachim Szymon - ocena (1) Wspaniałe jedzenie, niezapomniane doświadczenia. Obsługa na najwyższym... Szymon Marzena - ocena (1) Super restauracja, jedzenie wyśmienite i bardzo pięknie podane a co... Marzena Małgorzata - ocena (1) Kiedyś bywaliśmy tu często. Po długiej przerwie pojechaliśmy na obiad. Z... Małgorzata 9zero - ocena (1) Kameralny klimat, miła obsługa i fach w ręku kucharza. Po prostu Jest... 9zero Katarzyna - ocena (2) Słaby stosunek ceny do jakości. Na główne danie wybrałam polędwicę. Dodatki... Katarzyna