Małgorzata - ocena (1) Uczta dla podniebienia. Obsługa na najwyższym poziomie. Małgorzata Jan - ocena (1) Wyjątkowa restauracja, pyszne jedzenie i profesjonalna obsługa. Na pewno... Jan Sq2gtc - ocena (1) Obiad rodzinny na 10 osób. Przemiła obsługa. Dania świeże, duże porcje ,... Sq2gtc
Krzysztof - ocena (1) Wyjątkowe smaki Italii bez efektów specjalnych, których ja nie lubię. Lekkie... Krzysztof AJ - ocena (1) Polecam bardzo rybka dobrze przygotowana obsługa miła. AJ Wiktoria - ocena (1) Przemiły, zabawny Pan, klimat i jedzenie cudne. Gorąca polecam z całą rodziną Wiktoria S J - ocena (1) Jest bardzo dobrze, można być zadowolonym z podanych potraw. Do Jest pięknie... S J Izagen - ocena (1) Rewelacyjna atmosfera i jedzenie, jestem co najmniej 3 razy w miesiącu. Tym... Izagen Kinga - ocena (1) Jedzenie podane na wysokim standardzie tak i również smakowało . Ale wiele do... Kinga Agnieszka - ocena (1) Dużo efektów ale szału nie ma. Mi osobiście nie smakowało Agnieszka Asia - ocena (1) Super miejsce na imprezę rodzinna, jak i młodzieżowa. Polecam nie tylko na... Asia Edyta - ocena (1) Byliśmy jakiś czas temu : Na wejściu niby miło , długi czas oczekiwania na... Edyta Janusz - ocena (1) Wizyta nasza w tej restauracji na wstępie zaczęła się od tego że przy... Janusz Warto zajrzeć. - ocena (1) Doskonałe i pięknie podane dania. Rewelacyjny halibut. Świeży i rozpływający... Warto zajrzeć. Anna - ocena (1) Kolejka po jedzonko mówi sama za siebie, wszystko pycha, polecam! Anna Julita - ocena (1) Rewelacja. Wspaniała, życzliwa obsługa, a steki palce lizać :) Pycha. Julita Ewa - ocena (1) Wspaniałe miejsce godne polecenia perełka wsród Gdańskich restauracji Ewa Anna - ocena (1) klimatyczne miejsce, czas spędzony bardzo miło. Dla wine lovers idealne... Anna Maciej Z. - ocena (1) Byłem na imprezie firmowej i lokal zrobił na mnie ogromne wrażenie. Jakbym... Maciej Z. Paweł - ocena (2) Menu, smak, podanie itp. wszystko w porządku ale nie jestem w stanie... Paweł