Ziggy - ocena (1) Trafiłem na recenzję Pana Makłowicza na YT i zachęcony sprawdziłem... Ziggy Anka - ocena (1) Wystrój, dość ładny, stoliki ustawione bardzo blisko siebie, ale bardzo... Anka Joanna - ocena (1) Jak zawsze super! Już po raz kolejny organizowaliśmy uroczystość rodzinną w... Joanna
Kasia - ocena (1) Pięknie i smacznie! Kasia Kasia - ocena (1) Pięknie i smacznie! Kasia Maciej - ocena (1) Super serwis i ciekawe menu. Polecam:) Maciej Natalia Wiśniewska - ocena (1) Nietypowe, ale zarazem przepiękne wnętrze do tego przepyszne jedzenie w... Natalia Wiśniewska Oskar - ocena (1) Pyszne jedzenie i wspaniały włoski klimat. Nie zawiodłem się Oskar Wojciech - ocena (1) Miejsce z prawdziwie włoskim klimatem i doskonałą kuchnią, profesjonalna... Wojciech Karolina - ocena (1) Było pysznie! Dziękujemy! Karolina Mariusz - ocena (1) Restauracja z włoskim zacięciem, treściwym menu / pyszne risotto z... Mariusz Sylwia - ocena (1) Dziękuję za pozytywną atmosferę w Waszej restauracji, szczególnie dziękuje... Sylwia Arek - ocena (1) Pycha stek Californian, żona ledwo dojadła swojego burgera ! Kierownik A. ma... Arek Michał - ocena (1) Nie polecam tego miejsca nikomu. Obsługa tragedia. Bywam klientem restauracji... Michał Piotr - ocena (1) No dobra siadamy, środek knajpy, a na środku wejście do kuchni , toaleta i... Piotr Joanna - ocena (1) Fantastyczna kuchnia! Pasta obłędnie pyszna, zarówno frutti di mare, jak i... Joanna tadziowmc - ocena (1) Jedzenie mega dobre. Jak zawsze pozytywne wrażenia. Przed zamowinieniem nigdy... tadziowmc J.P - ocena (1) Profesjonalna obsługa, smaczne jedzenie.Polecam J.P Jonasz - ocena (1) Profesjonalna obsługa zapewniona przez panią Faustynę . Jonasz Barbara - ocena (1) Kolejna wizyta w tym miejscu i ponownie wychodzę bardzo zadowolona z... Barbara