Zawiedziona - ocena (1) Po remoncie chyba byla tez wymiana obsługi. Masakra. Czekanie na złożenie... Zawiedziona Kati - ocena (1) Polecam z całego serca zupy pierwsza klasa najbardziej polecam grzybowa.... Kati Bożena - ocena (1) Jedzenie pyszne. Polecam z całego serca. Napewno tam wrócę Bożena
Marta - ocena (1) Pyszne jedzenie zwłaszcza dania tu share polecam na wyjście biznesowe. Duży... Marta Anna Kozłowska - ocena (1) Miła obsługa, prześliczne obrazy stanowiące wystrój, dobre burgerki Anna Kozłowska Mateusz - ocena (1) Elegancko, dobre ceny, w ogóle jakby taka lepsza knajpa niż to co normalnie... Mateusz Magda - ocena (1) Cóż powiedzieć - pyszne jedzenie, niezapomniany smak dań (sporo... Magda ZK - ocena (1) Smacznie, ale czegoś tu brakuje... Skusiłem się czytając bardzo dobre opinie.... ZK Adrian - ocena (1) Najlepsza kuchnia polska w Trójmieście, genialna golonka! Adrian barbara - ocena (1) Byliśmy w restauracji 4-osobową rodziną z okacji urodzin męża. Czekał na nas... barbara Iwona - ocena (1) Obsługa koszmarna. Poszłam ze znajomymi. Chciałam osobny rachunek. Kelnerka... Iwona Kasia - ocena (1) Super miejsce zarówno do zjedzenia hot Pota jak również dań z karty. Pyszny... Kasia Lidka - ocena (1) Polędwiczka bardzo twarda do tego deser z maliną był pyszny tylko nie było... Lidka Ewa - ocena (1) Bardzo ładne wnętrze, miła obsługa bardzo dobre dania, podane estetycznie,... Ewa Joanna - ocena (1) Impreza rodzinna z okazji 18 urodzin córki wyszła idealnie! Goście zachwyceni... Joanna Wiktor - ocena (1) Generalnie jedzenie bardzo przeciętne, raczej odgrzewane niż robione... Wiktor Agnieszka - ocena (1) Wystrój bardzo gościnny i przytulny. Jedzenie wyśmienite, każdy kęs jest... Agnieszka Jacek Janiak - ocena (1) Fikka Bar w Gdańsku to miejsce, które warto odwiedzić! Przytulna atmosfera,... Jacek Janiak Magdziołek - ocena (2) Restauracja rodem z głębokiego PRL.Krewetki za 66 złotych niejadalne.Nie... Magdziołek Wojtek - ocena (1) Restauracja klimatyczna jedzenie bardzo dobre i super obsługa. Wojtek