Jason - ocena (1) Raz byłem na śniadaniu , nic specjalnego. Do tego kelner udający zabawnego ,... Jason Piotr - ocena (1) Piątkowy wieczór 07.02 , zaplanowana rocznica, idziemy, imponujące menu i... Piotr Juli - ocena (1) Bardzo fajne doświadczenie i atrakcja dla wszystkich. Byliśmy paczką... Juli
jerry - ocena (1) Mocno przereklamowany, zatłoczony nad miarę ale też zupełnie przyzwoity... jerry Magda Olszewska - opinia (2) Niestety moja opinia na Google Maps została dwukrotnie ocenzurowana, i nie... Magda Olszewska Alicja Płonka - ocena (1) Bardzo smaczna kuchnia! Bardzo miła obsługa, Szef pasjonat, doradza i... Alicja Płonka MałaMi - ocena (1) Miło sympatycznie wspaniała obsługa p Lena bardzo dokładnie wprowadziła nas w... MałaMi Joanna - ocena (1) Restauracja Geneza Jedzenia i Wina to miejsce w samym sercu Gdańska z... Joanna Maciej - ocena (1) Pyszne jedzenie Maciej Sebastian - ocena (1) Przecudne luksusowe miejsce ,pyszne jedzenie. Mozna uczyć się od Chleb i Wino... Sebastian Sebastian - ocena (1) Przecudne luksusowe miejsce ,pyszne jedzenie. Mozna uczyć się od Chleb i Wino... Sebastian Sebastian - ocena (1) Przecudne luksusowe miejsce ,pyszne jedzenie. Mozna uczyć się od Chleb i Wino... Sebastian Sebastian - ocena (1) Wspaniałe miejsce. Inni właściciele mogą brać tylko przykład z Chleb i Wino .... Sebastian artur - ocena (1) 2stówy za osobe ... a teraz dodajmy napoje i deser 1000 zł za 4 osoby b a n... artur Raczej gość , który był pierwszy i ostatni raz - ocena (1) Niestety słabiutko ... wypadła dzisiejsza wizyta w restauracji. Sam wystrój i... Raczej gość , który był pierwszy Paweł - ocena (1) Pierwsza i niezapomniana wizyta w Winnym Gronie. Wspaniała przygoda... Paweł Kasia - ocena (1) Przereklamowane miejsce. Nigdy nie zrozumiem tego fenomenu kilkugodzinnych... Kasia B - ocena (1) Jedzenie średniej jakości, produkt dla mas nastawiony na wielkość, nie smak. B Nat - ocena (1) Jeśli tu są przestronne wnętrza to ja podziękuję. Ciężko nawet odsunąć się od... Nat Pablo - ocena (1) Od kilku lat bywałem w ich lokalach . Były wzloty i upadki zarówno kulinarne... Pablo