B. - ocena (1) Bardzo smaczne. Przemila obsługa. Świeże produkty. B. Marcin - ocena (1) Wyśmienite jedzenie, klimat, obsługa. Wszytsko w punkt. Marcin S. - ocena (1) Smacznie i sympatycznie. Bardzo miła obsługa. Najlepiej zarezerwować... S.
Paweł S. - ocena (1) Doskonałe, przyrządzone z pasją dania włoskie z najlepszych składników,... Paweł S. Paweł S. - ocena (1) Doskonałe jedzenie w bogato zdobionym pomieszczeniu. Nad to przemiła obsługa!... Paweł S. Maja - ocena (1) No cóż, ja nie mogę podzielić tego wrażenia i szczerze mówiąc nie rozumiem,... Maja Marta - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie - makaron z łososiem i kaczka, duże porcję. Do tego... Marta Nairda - ocena (1) Jedzenie dobre, porcje małe żeby się najeść to trzeba zamówić sporo... Nairda Anna S - ocena (1) Zjadam tu systematycznie śniadania już prawie od roku czasu. Wszystko tu do... Anna S rainbow Gdańsk - ocena (1) Wspaniałe miejsce na spotkanie, na randkę na biznesowe pogaduchy. Ciepły i... rainbow Gdańsk Marek Górka - ocena (1) Doskonałe miejsce na kawę, na śniadanie, na lunch. Piękny i czysty lokal w... Marek Górka Gonia - ocena (1) Moja ulubiona gruzińska restauracja w Gdańsku. W weekend warto zarezerwować... Gonia Bywalec - ocena (1) Bywam bardzo często i jest tam pięknie i smacznie, obsługa bardzo sympatyczna... Bywalec Paula - ocena (1) CHAOS tak bym określiła ostatnią wizytę w tym miejscu, kilka osób obsługiwało... Paula Rafał - ocena (1) Super jedzenie, wszystko świeże, smaczne - obsługa (zarówno ta ludzka, jak i... Rafał G. - ocena (1) Restauracja ładna,jedzenie dobre.Zamawialismy Fish Platter i zupy... G. Izabela - ocena (1) ...przeniosłam siebie w Świat smaku zmysłu zapachu i tańca ... Dziękuje za tę... Izabela Hanna - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie, duże porcje. Miłą obsługa. Miejsce warte polecenia. Hanna Mariusz - ocena (1) Tu wszystko jest przepyszne, wnętrze wspaniałe, nie dziwi rekomendacja Michelin! Mariusz Mariusz - ocena (1) Trzeba się postarać żeby tak prosty dodatek jak ziemniaki zrobić niesmacznie,... Mariusz