Ada - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z kolacji, chcieliśmy podziękować Panu Alanowi za... Ada ALAN - ocena (1) Rewelacyjna obsługa, pyszne jedzenie, świetny klimat i wszystko zaraz obok... ALAN M - ocena (1) Najlepsza restauracja, jedzenie, obsługa!!! Wszystko the Best!!! M
Dorka - ocena (1) Bardzo klimatyczna i przytulna restauracja. Jedzonko treściwe. Polecam... Dorka Steve - ocena (1) Kalmary świetne ale sos zupełnie nie pasujący do opisu i kalmarów, risotto... Steve Magda - ocena (1) W Restauracji zorganizowałam obiad z okazji rocznicy ślubu rodziców. Jestem... Magda Macin - ocena (1) Piekne klimatyczne miejsce.Duzo przestrzeni Super jedzenie i kosmiczne... Macin MM - ocena (1) Bardzo klimatyczny wystroj, muzyka na żywo. Sympatyczny właściciel. No i... MM Ana - ocena (1) Bardzo smaczna kuchnia Ana Karolina - ocena (1) Obsługa do poprawy, jedzenie super Karolina Marcin - ocena (1) Wybitne kompozycje dań(szczególnie polecam polędwicę) oczywiście podczas... Marcin Auric - ocena (1) Przyjemna atmosfera, smaczne marokańskie dania, pyszna herbata podawana w... Auric emilia - ocena (1) Rewelacja, obsługa na najwyższym poziomie, jedzenie przepyszne. Najlepsza... emilia Artur - ocena (1) Powrót w wielkim stylu! Bardzo lubiłem restaurację w Gdyni. Cieszę się, że... Artur Katarzyna - ocena (1) Cudowne miejsce! Dania niebanalne, krótka karta która często się zmienia więc... Katarzyna Syn zmarłej. - ocena (1) Stypa. Bardzo kameralnie, dobre jedzenie i napoje, spokój , cisza, bez... Syn zmarłej. Karolina - ocena (1) Jedzenie niesmaczne. Duszno, wyciąg słabo działa , ciężko wysiedzieć. Karolina Grzegorz - ocena (1) Dobrze było i się niestety skończyło. Oceniając to miejsce sklep dostaje 6/6... Grzegorz Joanna - ocena (1) Dzisiaj byłam w tej restauracji na pierogach. W życiu nie jadłam tak pysznych... Joanna Zosia - ocena (1) Mila obsługa, super jedzonko. Polecam.² Zosia