Mirek - ocena (1) Przepyszna wątróbka sweet chilli .Sztos , palce lizać, co zasmak Mirek Małgorzata M. - ocena (1) Rewelacyjne miejsce. Pizza jedna z lepszych, jakie jadłam. Pozostałe potrawy... Małgorzata M. Małgorzata M. - ocena (1) Bardzo przyjazne miejsce na zorganizowanie np. rodzinnego, czy firmowego... Małgorzata M.
Ludwik H. - ocena (1) Bardzo dobra restauracja, ale myślę, że trochę niedoceniana. Nie sili się na... Ludwik H. Przymorzanka - ocena (1) Świetny wystrój, "stara" dobra szkoła obsługi, bardzo dobre jedzenie, fajna... Przymorzanka Bart - ocena (1) Super pyszne dania i miła obsługa! Bart Danuta M. - ocena (1) Miła, sympatyczna i profesjonalna obsługa. Największy plus. Lokalizacja jest... Danuta M. Marek - ocena (1) Najlepsze hiszpańskie tapasy w Trójmieście. Kameralna atmosfera. Pan Michał... Marek Roksana00 - ocena (1) Pojawiliśmy się z polecenia obsługi Dom&House z ofertą śniadania. Świetne... Roksana00 K3jt - ocena (1) Gorszego rosołu w życiu nie próbowałam. Woda z kostką rosołową. K3jt Wiola - ocena (1) Jadam tu raz w tygodniu z całą rodziną i wyprawiam wszystkie rodzinne i... Wiola Tomasz - ocena (1) Wyjątkowe miejsce. Jest jeszcze smaczniej niż w Gdyni. Tomasz Ewa z Torunia - ocena (1) Bardzo smacznie, dużo- aż za,,, miła obsługa,ceny jak na starówkę... Ewa z Torunia Anatol - ocena (1) Tak sobie 1. Lokalizacja. Rozwikłałem zagadkę jak zaparkować i przejść przez... Anatol Agnieszka - ocena (1) Doskonała zupa rybna i pyszny sernik :) Agnieszka Andrzej - ocena (1) Bardzo smacznie, świetna obsługa,miejsce godne polecenia. Andrzej Degustator - ocena (1) Świetnie smoking. Degustator EwaRoz@.pocztsonet.pl - ocena (1) Jedzenie smaczne i w bardzo dużych ilościach. W dodatku świeże i sycące.... EwaRoz@.pocztsonet.pl Kasia - ocena (1) Jak zawsze zaskakująco, wspaniałe połączenia smaków i serwis na najwyższym... Kasia Malgosia - ocena (1) Kaczka pyszna . Na pewno wrócę Malgosia