Maciej - ocena (1) Tragedia! Restauracja nie ma nic wspólnego z tajskim jedzeniem. Sama mąka i... Maciej Pomorzanin - ocena (1) Pysznie i zabawnie, w tle dobra muza. Pomorzanin Monika B-K - ocena (1) W pięknym otoczeniu, elegancko, wykwintnie i bardzo smacznie. Świetna... Monika B-K
Xxx - ocena (1) Przed rezerwacją stolika zapytałam obsługę czy do restauracji można wejść z... Xxx Alicja - ocena (1) Chodziliśmy tam często ale ostatnio dostaliśmy niedopieczonego łososia i... Alicja Kasia - ocena (1) Zupełnie nie rozumiem kolejek pod tym lokalem , jedzenie uważam za bardzo... Kasia Iwona z rodziną - ocena (1) Super restauracja, ze świetnym jedzeniem oraz wspaniałą obsługa kelnera... Iwona z rodziną Mateusz W. - ocena (1) Bardzo lubię ten sklepik, mają duży wybór. Do tej pory wszystko czego... Mateusz W. Beata Lenkowski - ocena (2) Chleb i Wino Magnifique restaurant avec terrasse.. Les personnels très... Beata Lenkowski Sylwia i Jula - ocena (1) Smacznie i bardzo miła obsługa. Pozdrawiam Panią Izę Sylwia i Jula Sonia - ocena (1) Nie polecam!!!! Mieliśmy spędzić wigilię pracowniczą w cudownej restauracji,... Sonia Daniel Rutkowski - ocena (1) Pysznie i pięknie, tak najlepiej można opisać restaurację "Jest pięknie".... Daniel Rutkowski Endrju - ocena (1) Dla mnie kolacja we dwoje powyżej oczekiwań, dania super podane, szybko,... Endrju Maciej - ocena (1) Wiemy po co idziemy do zwierzęcej knajpy. Tam dostaniemy jeeeeść!! Dużo,... Maciej Monika i Piotr - ocena (1) Super !!!!!!!!!!!!!! Monika i Piotr Jacek - ocena (1) wspaniałe jedzenie, miła obsługa, bardzo lubie tam bywać pomimo dość wysokich... Jacek Katarzyna - ocena (1) Wybitne potrawy, smaczne i pięknie podane. Kompozycja różnych struktur... Katarzyna Magda - ocena (1) Przeniosłam się w inny wymiar kulinarny ;) Z sercem na talerzu, polecam i... Magda Anna Malgorzata - ocena (1) Jakość jedzenia, obsługa, wystrój...wszystko na najwyższym poziomie. Polecam Anna Malgorzata Mariola - ocena (1) Smacznie i przyjemnie.Zraz z dzika, kluski śląskie, dobrany sos, buraczki... Mariola