daria - ocena (1) Fantastyczne miejsce. Kameralne i klimatyczne. Obsługa od wejścia serdeczna i... daria Gdynia - ocena (1) Jedzenie przepyszne, obsługa na 4 Impreza na ponad 60 osób Polecam !!! Gdynia Zawiedzeni - ocena (1) Nie polecamy. Byliśmy w sześć osób, jakaś masakra . Po pierwsze to piwnica i... Zawiedzeni
MIKI - ocena (1) Serdecznie polecam restauracje Delmonico. Wyśmienite steki, które zostawiają... MIKI Maria - ocena (1) Pysznie i bardzo przyjemnie Maria hristo - ocena (1) Po prostu są najlepsi i cały czas trzymają poziom. hristo Ala - ocena (1) Do restauracji przyszłam z rodziną i każdy znalazł tu coś idealnego dla... Ala Agata - ocena (1) Przecietne jedzenie, starania są, ale warto wejsc do inncyh miejsc niz... Agata Adi - ocena (1) Jestem miłośnikiem Mięsa - a ta restauracja ma najlepsze mięso jakie można... Adi Anka - ocena (1) Miła obsługa, smacznie, duże porcję. Polecam Anka Alutka - ocena (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa. Miła atmosfera, a jedzenie przepyszne.... Alutka Michał - ocena (1) Miłe popołudnie w Lobsterze z widokiem na Motławę i Wyspę Spichrzów. Dobre... Michał Beata - ocena (1) Miałam okazję organizować imprezę urodzinową dla syna. Bardzo dobre jedzenie,... Beata Aleksandra - ocena (1) Tak sobie, wyszliśmy głodni, żeberka zalane sosem w tym sosie grillowane... Aleksandra Iwona - ocena (1) Okropne jedzenie,warzywa twarde, wręcz surowe. Czuję się głodna i oszukana.... Iwona Patrycja - ocena (1) Ogólnie miejsce bardzo klimatyczne i w cudownej lokalizacji . Sentymentalnie... Patrycja Andrzej - ocena (1) Polecam z całego serca ja i moja rodzina nigdzie indziej nie ma takich zup i... Andrzej Kaja - ocena (1) Bardzo smacznie, dania i dodatki przemyślane, komponujące się w idealną... Kaja Jarek - ocena (1) Znakomita obsługa. Smacznie. Rozsądne ceny. Klimat. Jarek Jarek - ocena (1) Mila obsługa. Rozsądne ceny. Smacznie. Jarek