Kasia - ocena (1) Świętowaliśmy w Kirkorze rocznicę ślubu w gronie 20 osób i było naprawdę... Kasia Jakub - ocena (1) Najlepsze Wagyu A5 jakie miałem możliwość próbować w swoim życiu !!! Bogaty... Jakub Magda - ocena (1) Zorganizowaliśmy w tej restauracji urodzinki naszej córki i naprawdę było... Magda
Andrzej - ocena (1) Postanowiłem zaprosić gości na swoje 70 urodziny. W rezerwacji i wyborze menu... Andrzej Patrycja - ocena (1) Piękny lokal, pyszne jedzenie i niskie ceny. Czego chcieć więcej! ️ Patrycja Wiktoria - ocena (1) Byłam z koleżankami w restauracji w sobotę, mimo dużego ruchu jedzenie wydane... Wiktoria Jolanta - ocena (1) Odwiedziliśmy z mężem Delmonico Steakhouse restaurację w sobotni wieczór,... Jolanta Adam - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Delmonico Steakhouse! Zobaczyłem że w ofercie tej... Adam Jan - ocena (1) Obiad urodzinowy pyszny. Przystawki i dania głównie mięsne obłędne. Jan Ela - ocena (1) Byłam ze znajomymi w restauracji w piątkowy wieczór. Zarezerwowany stolik... Ela Małgorzata - ocena (1) Fantastyczne miejsce w klimacie filmowym! Przepyszne jedzenie. Polecam... Małgorzata Agnieszka - ocena (1) Miałam okazję być w restauracji i korzystać z oferty niedzielny obiad. I... Agnieszka Mulinio - ocena (1) Doskonala osiedlowa restauracja. Miejsce spotkan lokalnej społeczności Mulinio Joanna - ocena (1) Restauracja z jakościowym jedzeniem, przemiłą obsługą i kozackimi drinkami Joanna Kasia - ocena (1) Było przyjemnie, smacznie i z klimatem. Obsługa bez zarzutu, jedzenie trafiło... Kasia Paweł - ocena (1) W niedzielę, w gronie rodzinnym, spędziłem bardzo miło czas przy sympatycznej... Paweł Marek - ocena (1) W ostatnią niedzielę całą rodziną (4 osoby) zjedliśmy w tej restauracji... Marek Arek - ocena (1) Byłem pierwszy raz.Będę zaglądał.Smaczne.Ładnie podane. Sympatyczna obsł Arek Maciej Dziechciowski - ocena (1) Bardzo smacznie miło i finezyjnie Maciej Dziechciowski Pawel - ocena (1) Wysokiej jakości jedzenie Pawel