Halina - ocena (1) Super obsługa i jedzonko Halina klaudia - ocena (1) świetne jedzenie i wino oraz obsługa, polecam z ręką na sercu ! klaudia blackfoka@WP.PL - ocena (1) Przepyszne jedzenie, bardzo miła obsługa, p.Ola najlepsza, pomocna z dużą... blackfoka@WP.PL
Maciej - ocena (1) Bardzo klimatyczne miejsce na osiedlu, idealne na szybki obiad czy spotkanie... Maciej Norbert - ocena (1) Miejsce znalazłem przypadkiem. Zamówiłem burger Jarl. Świetny. Na pewno... Norbert MS - ocena (1) Przepyszne jedzenie, pięknie podane i obsługa na najwyzszym poziomie.... MS Iza - ocena (1) Byłam u Wędzonych w ubiegłym roku, nie jestem fanką burgerów, ale burger... Iza Agnieszka - ocena (1) Jedzenie na 6. Pizza smaczna z duza ilością sera. Devolaj świeżutki i pięknie... Agnieszka Julia - ocena (1) Byliśmy w czwórkę, każdy z nas zamówił inne danie i wszysto było bardzo smaczne. Julia Kinga - ocena (1) Danie obłene, zamówiłam dorsza i w zestawie otrzymałam dptatkowo mule w... Kinga Jakub - ocena (1) B. fajne i przytulne miejsce. Przepyszna zupa rybna, tatar wołowy i... Jakub Joasia - ocena (1) Sobota 26 października, zajętych 5 stolików, składamy zamówienie na obiad dla... Joasia Michał - ocena (1) To była uczta dla podniebienia. Jakość potraw, ich wygląd i smak były na... Michał Halina - ocena (1) Cudowne wnętrze i klimat,.łazienka cudowny wystrój.Dania wyrafinowane,... Halina Piter - ocena (1) Bardzo fajna obsługa dobre jedzenie Miła i Profesjonalna kelnerka Marysia... Piter Dawid - ocena (1) Pyszne i dobrze przyprawione jedzenie. Przemiła obsługa, jedzenie bardzo... Dawid Marek Gdańsk - ocena (1) Byliśmy na kolacji z żoną . Niestey nic rewelacyjnego za wyjątkiem widoku na... Marek Gdańsk Bartłomiej - ocena (1) Piękne jedzienie, zarówno pod względem wizualnym, jak i smakowym. Bardzo miła... Bartłomiej fantomas z paryza - ocena (1) po paru wizytach stwierdzam ze bardzo smacznie w dobrej cenie jak na wysoka... fantomas z paryza folig - ocena (1) Wielki plus za opisaną liczbę kalorii oraz ilość (gram) makroskładników w... folig