Miłosz - ocena (1) Restauracja z wyjątkowym klimatem, jedzenie przepyszne, autentyczne. Piękny... Miłosz JULIA - ocena (1) Najlepszy stek w zyciu!! JULIA Ewa K. - ocena (1) Jeśli jesteś miłośnikiem sera i poszukujesz miejsca, które łączy wyjątkowy... Ewa K.
Marta - ocena (1) w NAMI byłam na kolacji ze znajomymi z pracy. Dania były bardzo smaczne,... Marta Daria - ocena (1) Tu chyba nie da się zamówić nie dobrego jedzenia. Obsługa przemiła. Polecam! Daria Żaneta S - ocena (1) Diuna !Wyszukane potrawy , wyjątkowa obsługa , miejsce nad samym morzem !... Żaneta S rafał s - ocena (1) Restauracja DIUNA to perła wśród restauracji !! Do tego jest nad morzem !... rafał s Andrzej - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Andrzej Ewelina - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i jakość usług. Zespół... Ewelina Paula - ocena (1) Bardzo miła obsługa i smaczne piwo. Restauracja po dużych zmianach na plus w... Paula Michał - ocena (1) Dobre polskie dania. Bardzo dobra zupa grzybowa Michał Yuliia - ocena (1) Bardzo fajnie mieście obsługa,jedzenie 10+ Yuliia Jakub - ocena (1) I dont want to say too much about this place .. in in one line everything is... Jakub Maciej - ocena (1) W lokalu było chłodno, a prosząc o kawę z mlekiem bez laktozy dostałem na... Maciej Monika i Marek - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce. Jedzenie przepyszne a ceny bardzo przystępne.... Monika i Marek Ola - ocena (1) Bardzo klimatyczne miejsce i pyszna kuchnia. Przemiła obsługa. Mamy zamiar... Ola Sopocianka - ocena (1) Zamówiliśmy jedzenie i napoje ,po około 2 godzinie,pan kelner chciał wymusić... Sopocianka Stanislaw - ocena (1) Cudo natury i polskiej kuchni. Polecam Stanislaw Natalia - ocena (1) Polecamy! Pyszne jedzonko, super obsługa. Natalia Jason - ocena (1) Raz byłem na śniadaniu , nic specjalnego. Do tego kelner udający zabawnego ,... Jason