Michał - ocena (1) Najlepsze w Gdyni ! Michał Wojciech - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem tego, czego doswiadczylem w restauracji. Dania... Wojciech Konrad - ocena (1) Zakochałem się w "śniadaniu tureckim" - moje kubki smakowe zostały... Konrad
Joanna Rzeszotalska - ocena (1) Wspaniała restauracja. Przemiła obsługa. Pyszne jedzenie. Bardzo smaczne... Joanna Rzeszotalska adasko_or - ocena (1) Oferta lunchowa to jakis szok. Trzy dania za 29zł w tym zupa, schabowy i... adasko_or Anna - ocena (1) Pani Agnieszka obsługująca nasze stoliki, bardzo serdeczna osoba,... Anna Marcin Sz - ocena (1) Super jedzenie, super obsługa polecam serdecznie Marcin Sz Konstancja - ocena (1) To była uczta! Zupełnie nowe smaki! Makaron biang biang zarówno z mięsem jak... Konstancja Jakub - ocena (1) Ciekawa podróż kulinarna Jakub Jakub - ocena (1) Polecam wieprzowinę po syczuański Jakub Ewa - ocena (1) Nowe piękne wnętrze z dobrymi śniadaniami. Soki bardzo dobre. Owsianka syta... Ewa Kasia - ocena (1) Lubię to miejsce, bo lubią psy :) a tak poważnie, pychota edzenie- rachucy... Kasia Michał - ocena (1) Bardzo eleganckie wnętrze, w starym, dobrym stylu. Na duży plus także bardzo... Michał Agnieszka - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Pan Barman bardzo sympatyczny :) Agnieszka Lena - ocena (1) bardzo miła obsługa, przytulny nastrój, jedzenie smaczne i starannie... Lena Ewa z Katowic - ocena (1) Miła obsługa, jedzenie swieże, przepyszne, rozsądne porcje. Polecam! Ewa z Katowic Marcin - ocena (2) Lokal odwiedziłem 2 czerwca wraz z przyjezdnymi gośćmi. W trakcie zamówienia... Marcin Roma z wnuczkiem z Gdanska - ocena (1) Byłam z wnuczkiem bardo jesteśmy zadowoleni z przepysznego.jedzonka a przede... Roma z wnuczkiem z Gdanska Joanna - ocena (1) Wnętrze nawet przyjemne, ale jedzenie pozostawia wiele do życzenia.... Joanna Beata - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Pani Valeria - bardzo przemiła kelnerka... Beata