Marek - ocena (1) Magiczne miejsce z magiczną obsługą pani Uli. Fantastyczne świąteczne... Marek Paulina - ocena (1) Bardzo sympatyczna obsługa i bardzo dobre jedzenie Paulina Zofia - ocena (1) Oryginalny wystrój i niesamowicie miła obsługa. Porcje są naprawdę duże.... Zofia
Karolina - ocena (1) Polecam każdemu kto chce naprawdę dobrze zjeść Karolina Wiola - ocena (1) Pyszne jedzenie, wszystko świeże, przygotowane z ogromną starannością,... Wiola Paweł - ocena (1) Pyszne jedzenie, rewelacyjna obsługa- bardzo sympatyczny i otwarci ludzie.... Paweł Magda - ocena (1) Nie dziwię się, że oddział w Metropolii nie ma swojej 'stronki' na google, bo... Magda Marta :) - ocena (1) Bardzo przyjemna restauracja, z klimatycznym wystrojem i pięknym widokiem na... Marta :) Tomek - ocena (1) Uwielbialiśmy tu przychodzić przed zmianami. Po zmianach - nie wiem jak to... Tomek Martin - ocena (1) One of the best restaurants I have ever been to. The personal approach of the... Martin Kasia - ocena (1) Najlepsza pizza w Polsce a nawet lepsza niż jadłam w Neapolu! Kasia Małgorzata - ocena (1) Miło,smacznie ,elegancko. Małgorzata Maciej - ocena (1) Tragedia! Restauracja nie ma nic wspólnego z tajskim jedzeniem. Sama mąka i... Maciej Pomorzanin - ocena (1) Pysznie i zabawnie, w tle dobra muza. Pomorzanin Monika B-K - ocena (1) W pięknym otoczeniu, elegancko, wykwintnie i bardzo smacznie. Świetna... Monika B-K Xxx - ocena (1) Przed rezerwacją stolika zapytałam obsługę czy do restauracji można wejść z... Xxx Alicja - ocena (1) Chodziliśmy tam często ale ostatnio dostaliśmy niedopieczonego łososia i... Alicja Kasia - ocena (1) Zupełnie nie rozumiem kolejek pod tym lokalem , jedzenie uważam za bardzo... Kasia Iwona z rodziną - ocena (1) Super restauracja, ze świetnym jedzeniem oraz wspaniałą obsługa kelnera... Iwona z rodziną Mateusz W. - ocena (1) Bardzo lubię ten sklepik, mają duży wybór. Do tej pory wszystko czego... Mateusz W.