M. Hallmann - ocena (1) Przepyszna kuchnia, bardzo miła obsługa. Będziemy wracać! M. Hallmann Monika - ocena (1) Jedzenie przepyszne. Wybraliśmy się w 4 osoby i każdy znalazł coś dla siebie.... Monika maol - ocena (1) Najlepsza w 3-city i z wielką klasą maol
Ewa S. - ocena (1) Byliśmy, weszliśmy w pierwszym momencie nieprzekonani, bo elegancko i nie... Ewa S. Krzysztof - ocena (1) Jeśli ktoś chce zjeść coś pysznego to tylko w tej restauracji! Pierogi... Krzysztof Gość - ocena (1) Byliśmy w gorącym okresie majówkowym a miejsce naprawdę dało radę. Obsługa... Gość Polly - ocena (1) Świetne jedzenie! Zupa krem pomidorowa jest fantastyczna a kawa karmelowa... Polly Komar - ocena (1) Pyszne jedzonko miły personel to cały sekret tej restauracji ....a ten... Komar Marek i Jadwiga - ocena (1) Mega pysznie Ceny wręcz minimalne Można zjeść już gotowe danie za 39 zł Marek i Jadwiga Anna - ocena (1) Świetne miejsce, bardzo dobre jedzenie Anna Dawid - ocena (1) Bardzo dobre doświadczenie. Piękne wnętrze, pomocni i wykwalifikowani... Dawid katarzyna - ocena (1) Podziękowania dla Ani. katarzyna Marylka - ocena (1) Niebo w gębie. Polecam każdemu zajrzeć i zjeść. Ja jestem stałym klientem Marylka Kinga - ocena (1) Jedzenie bardzo smaczne, rewelacyjnie podane. Świetny klimat. Zaangażowana... Kinga Albert - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa i wyrafinowane potrawy Albert Radoslaw - ocena (1) Zupa rybna wymiata!!bardzo polecam!!! Radoslaw Roman - ocena (1) Tylko tu jemy od początku,nic się nie zmieniło, bardzo dobre jedzenie i... Roman Tomek - ocena (1) Super poziom za rozsądne pieniądze. Tomek zbigniew - ocena (1) Przez 4 tygodnie pobytu w Trójmieście zdany byłem na stołowanie sie w... zbigniew zbigniew - ocena (1) Miła obsługa, karta dosyć bogata, bez problemu realizowane extra życzenia... zbigniew