Agata - ocena (1) Przecietne jedzenie, starania są, ale warto wejsc do inncyh miejsc niz... Agata Adi - ocena (1) Jestem miłośnikiem Mięsa - a ta restauracja ma najlepsze mięso jakie można... Adi Anka - ocena (1) Miła obsługa, smacznie, duże porcję. Polecam Anka
Alutka - ocena (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa. Miła atmosfera, a jedzenie przepyszne.... Alutka Michał - ocena (1) Miłe popołudnie w Lobsterze z widokiem na Motławę i Wyspę Spichrzów. Dobre... Michał Beata - ocena (1) Miałam okazję organizować imprezę urodzinową dla syna. Bardzo dobre jedzenie,... Beata Aleksandra - ocena (1) Tak sobie, wyszliśmy głodni, żeberka zalane sosem w tym sosie grillowane... Aleksandra Iwona - ocena (1) Okropne jedzenie,warzywa twarde, wręcz surowe. Czuję się głodna i oszukana.... Iwona Patrycja - ocena (1) Ogólnie miejsce bardzo klimatyczne i w cudownej lokalizacji . Sentymentalnie... Patrycja Andrzej - ocena (1) Polecam z całego serca ja i moja rodzina nigdzie indziej nie ma takich zup i... Andrzej Kaja - ocena (1) Bardzo smacznie, dania i dodatki przemyślane, komponujące się w idealną... Kaja Jarek - ocena (1) Znakomita obsługa. Smacznie. Rozsądne ceny. Klimat. Jarek Jarek - ocena (1) Mila obsługa. Rozsądne ceny. Smacznie. Jarek Halina - ocena (1) Super obsługa i jedzonko Halina klaudia - ocena (1) świetne jedzenie i wino oraz obsługa, polecam z ręką na sercu ! klaudia blackfoka@WP.PL - ocena (1) Przepyszne jedzenie, bardzo miła obsługa, p.Ola najlepsza, pomocna z dużą... blackfoka@WP.PL Maciej - ocena (1) Bardzo klimatyczne miejsce na osiedlu, idealne na szybki obiad czy spotkanie... Maciej Norbert - ocena (1) Miejsce znalazłem przypadkiem. Zamówiłem burger Jarl. Świetny. Na pewno... Norbert MS - ocena (1) Przepyszne jedzenie, pięknie podane i obsługa na najwyzszym poziomie.... MS Iza - ocena (1) Byłam u Wędzonych w ubiegłym roku, nie jestem fanką burgerów, ale burger... Iza