Gosia - ocena (1) Pyszne jedzonko, świetny klimat i miła obsługa:-) dziękujemy Pani Ani;-) Gosia kot - ocena (1) Przepyszne śniadanko, ja polecam z całego serca :) kot Marta - ocena (1) Nie polecam tej restauracji. To jest moi drodzy jakaś porażka. Zamówiliśmy z... Marta
Sigge - ocena (1) W dniu 11 masz byłem na koncercie grupy Smooth jaz trio &amelia, dobra... Sigge Teresa - ocena (1) Bardzo miła obsługa dobre jedzenie obiad po uroczystości komunii ..bardzo... Teresa Zadowolona - ocena (1) Super przyjemne miejsce, muzyka latino na żywo, jedzenie bardzo dobre,... Zadowolona Alicja - ocena (1) Polecam serdecznie na imprezy rodzinne. U nas Pani Magda dopasowała ofertę do... Alicja Aneta - ocena (1) Pyszne jedzenie. Podziękowania dla Ani. Aneta Kordian - ocena (1) Lokal jest super i smacz nie jedzenie Kordian Revaz - ocena (2) Niesamowity klimat, pyszne jedzenie i obsługa na najwyższym poziomie Revaz Mateusz - ocena (1) Miejsce ciekawe, smaczne jedzenie w luksusowym salonie Mercedesa. Mateusz Marta - ocena (1) Gorąco polecam śniadania zwłaszcza fete w cieście filo oraz racuchy z... Marta Leon - ocena (1) Smacznie , spokojne miejsce , ceny ok. Leon Toruń - ocena (1) Jestem super zadowolony , będąc ze znajomymi którzy nam polecili tą... Toruń Paulina - ocena (1) Idealnie wysmażone i jakościowo bardzo pyszne steki! Hummus z avocado tylko... Paulina Dorota - ocena (1) Wszystko było na mega fajnym poziomie od dań po obsługę ! W środku bardzo... Dorota Ewa z Warszawy - ocena (1) Wspaniała restauracja w pięknym miejscu przy samej plaży, ceny jak wiadomo... Ewa z Warszawy Helena Leng - ocena (1) Jedzenie poprawne. Obsługa fatalna. Helena Leng Zdzisława - ocena (1) Super jedzenie ,sympatyczna obsługa,pomimo braku rezerwacji zostaliśmy... Zdzisława M. Hallmann - ocena (1) Przepyszna kuchnia, bardzo miła obsługa. Będziemy wracać! M. Hallmann