Achi - ocena (1) Jedzenie godne polecenia Achi Ewa - ocena (1) Miejsce nie dla koneserów. Ogromne rozczarowanie, zupa "pachniała" bardzo... Ewa Chris - ocena (1) Bardzo przyjemny osiedlowy lokal z pysznymi pizzami i innymi włoskimi... Chris
Grażka - ocena (1) Super smaczne i duże porcje! Zdecydowanie najlepsze wietnamskie jedzenie,... Grażka Pani Joanna - ocena (1) Niesamowite miejsce z cudowną obsługom. Pan Paweł który jest tam menedżerem... Pani Joanna Kazimierz - ocena (1) Bardzo miłe wrażenie po kolacji z żoną jedzenie świeże dobrze doprawione... Kazimierz Klient - ocena (1) Mieszkam przy Fashion House, a lubię co jakiś czas wpadać z moją córką.... Klient Hanna - ocena (1) Pysznie, elegancko, ciekawie i bardzo dobry serwis. Nasi goście z Finlandii... Hanna Siniak - ocena (1) Przepyszne jedzenie, szczerze nie spodziewałem się tak dobrego doświadczenia... Siniak Tomasz - ocena (1) Pyszne jedzenie. Duża różnorodność dań i bardzo miła obsługa. Polecam Tomasz JJ - ocena (1) Wspaniała, klimatyczna restauracja marokanska. Zupy aromatyczne, świeże... JJ Sandra - ocena (1) Niestety nie mogę polecić restauracji Śliwka w kompot, jeśli chodzi o... Sandra Inga G. - ocena (1) Jadłam boczniaki, które de facto są jedyną wegetariańską propozycją w menu... Inga G. Anna K. - ocena (1) Polecam. Sala i stoły przygotowane z wyczuciem i estetyką. Jedzenie bardzo... Anna K. Jan - ocena (1) Super jedzonko i super atmosfera coś pięknego Jan Ola i Michał - ocena (1) Niesamowite, luksusowe wnętrza i najwyższy poziom obsługi. Stale podróżujemy... Ola i Michał Gabriela - ocena (1) Niesamowite jedzenie i obsługa na najwyższym poziomie! ️ Gabriela Gabriela - ocena (1) Najlepsza restauracja w Trójmieście!! Gabriela Lena L. - ocena (1) Maly wypad do Sopotu z rodzinką ,świętowaliśmy podwojne urodziny,przepyszne... Lena L. Maja - ocena (1) Bardzo ładne miejsce. Dobra kawa, brownie oraz spore i smaczne tiramisu. Z... Maja